ترشی لیته بادمجان کبابی - Torshi Liteh (Tursu) Pickled Vegetable Recipe

12,849 بازدید
بیشتر
Nastaran Bano
Nastaran Bano
با طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی در خدمت شما هستیمامیدواریم خوشتون بیادTorshi Liteh (Tursu) Pickled Vegetable Recipe ...
با طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی در خدمت شما هستیم
امیدواریم خوشتون بیاد
Torshi Liteh (Tursu) Pickled Vegetable Recipe
Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️

Torshi Liteh (Tursu) Pickled Vegetable Recipe
ingredients
8 large eggplants
4 large garlic cloves
Aromatic herbs that include mint, tarragon, savory, parsley and coriander
A glass of vinegar
Cooled boiled water to the liking of a glass
Angelica black pepper pickle
A little black seed
As you can see, I first grilled the eggplants and peeled them and poured them into a food processor with mixed grated garlic and chopped vegetables, salt, pepper and whole pickles. I added a glass of water and vinegar little by little, and I knocked and poured it into a clean and sterile glass.
Note: Adding water is completely optional and I mixed it with water because I do not like it too much and it is a little harmful to the stomach.

سلام دوستای عزیزم پاییزه و فصل ترشی های رنگارنگ من از ترشی لیته بادمجون کبابی شروع کردم که عالیه یه ترشی لیته مخلوط هم داریم که دوست داشته باشید اونم درست میکنم و میذارم براتون بریم درست کنیم
مواد لوازم برای دو شیشه
8عدد بادمجان بزرگ
4حبه سیر درشت
سبزی معطر که شامل نعنا شوید ترخون مرزه جعفری و گشنیز
سرکه یک لیوان
آب جوشیده سرد شده به دلخواه یک لیوان
نمک فلفل سیاه گلپر ادویه ترشی
سیاهدانه کمی
همون طور که دیدید ابتدا بادمجون ها رو کباب کردم و پوستشون رو گرفتم و ریختم توی دستگاه غذا ساز به همراه سیر رنده شده و سبزی خرد شده نمک فلفل و ادویه ترشی کامل میکس کردم بعد به مواد ترشی سیاه دونه اضافه کردم که قابل حذفه و بعد هم یک لیوان آب و سرکه رو کم کم اضافه کردم و هم زدم و ریختم داخل شیشه تمیز و استریل سرش هم نایلون گذاشتم و درش رو محکم کردم یک هفته الی ده روز در جای خنک بمونه تا بیفته و بعد امادس نوش جان
نکته:اضافه کردن آب کاملا اختیاریه و من چون خیلی زیاد ترش دوست ندارم ترشی رو و به معده هم کمی آسیب می‌رسونه با آب مخلوط کردم

همه توضیحات ...