❌راهکار های دیگر جهت افزایش شتاب و عوامل اصلی افت توان خودرو✅

Car Fixing(تعمیرات خودرو)
Car Fixing(تعمیرات خودرو)
...
#شتاب
#افت_قدرت
#تعمیرات_خودرو
#گیربکس
اگر دوست داری ویدیو های بیشتری از چنل من مشاهده کنی روی لینک زیر کلیک کن@carfixing668
کاهش شتاب خودرو



دلایل کاهش شتاب خودرو

کاهش شتاب خودرو دلایل متعددی دارد که در ادامه به طور جداگانه هر دلیل را بررسی می کنیم.


ایراد در سیستم جرقه زنی

یکی از اصلی ترین و شایع ترین دلیل کاهش شتاب خودرو، خرابی و فرسودگی شمع ها می باشد. در صورت مشاهده وجود خوردگی الکترود سر شمع ها و ناصافی لبه های آن، باید بدانید که ممکن است کیفیت جرقه و انفجار در سیلندر تحت تأثیر قرار گرفته و شتاب خودرو کاهش یابد. بنابراین توصیه می شود شمع ها را بعد از هر 20 هزار کیلومتر تعویض کنید.

علاوه بر خوردگی الکترودها، در صورت نقص سایر اجزای سیستم جرقه زنی مانند وایر ها، کوئل و ... نیز می تواند سبب کاهش شتاب خودرو شود. در این صورت توصیه می شود وایر ها نیز به همراه شمع ها تعویض شوند تا اثرات منفی آن ها روی خودرو کاهش یابد.


سرویس نکردن به موقع روغن موتور و فیلتر هوا




ایراد در سیستم جرقه زنی، یکی از دلایل کاهش شتاب خودرو است


فیلتر هوا از ورود آلودگی ها به درون موتور جلوگیری می کند. در صورت کثیف بودن بیش از حد فیلتر هوا، اکسیژن کافی به موتور نمی رسد و در نتیجه قدرت انفجار درون سیلندر ها کاهش یافته و موتور نمی تواند به اندازه کافی شتاب بگیرد.

همچنین اگر روغن موتور دارای آلودگی باشد، گرانروی آن افزایش پیدا کرده و باعث اختلال در عملکرد چرخش میل لنگ، میل بادامک و سایر اجزای متحرک موتور می شود، در نتیجه موتور تحت تأثیر قرار گرفته و قادر به عملکرد مطلوب نخواهد بود. از این رو توصیه می شود در جهت تعویض فیلتر هوا و روغن موتور زود تر از زمان موعد اقدام کنید تا کاهش شتاب خودرو را به حداقل برسانید.


خرابی دیسک و صفحه

در صورت استفاده زیاد و یا فشار آوردن زیاد به صفحه کلاچ گیر بکس های دستی و یا دوکلاچ اتومات و استهلاک آنها، اصطکاک کافی میان فلایویل و گیربکس برای انتقال حداکثر نیرو از بین خواهد رفت و بخش زیادی از توان موتور قبل از اینکه به سر چرخ ها برسد هدر می رود و سبب کاهش شتاب خودرو می شود.


ایراد در سیستم سوخت رسانی




ایراد در سیستم سوخت رسانی می تواند باعث کاهش شتاب خودرو شود


در صورت کاهش فشار بنزین خروجی از باک به سمت موتور بر اثر کثیفی صافی بنزین یا هر نقصی در عملکرد پمپ بنزین و ... سوخت کافی به موتور نخواهد رسید و در نتیجه شتاب خودرو کاهش خواهد یافت.
همچنین وجود ایراد در قسمت انژکتور ها و عدم توانایی اسپری کردن صحیح بنزین در موتور، کاهش شتاب خودرو را به دنبال خواهد داشت.


سیستم رینگ های کمپرس ضعیف

در صورتی که رینگ های کمپرس روی پیستون درون سیلندر که بالا و پایین می روند، قادر به آب بندی کامل هوای فشرده نباشند، چگالی مخلوط سوخت و هوا در سیلندر کاهش یافته و به دنبال آن قدرت انفجار نیز کاهش می یابد. در نتیجه موتور توان کمتری تولید می کند و کاهش شتاب خودرو را به دنبال خواهد داشت.
خرابی سوپاپ ها و آب بندی نبودن محل نشست آنها روی سر سیلندر نیز می تواند باعث ایجاد چنین مشکلی شود.


ایراد در دریچه گاز و متعلقات آن

از دیگر دلایل کاهش شتاب خودرو وجود ایراد در دریچه گاز و متعلقات آن است. با فشار دادن پدال گاز دریچه گاز نیز متناسب با آن باز شده و هوای بیشتری وارد موتور می شود، بر همین اساس ایسیو نیز سوخت بیشتری وارد موتور می کند که باعث احتراق شدید تر و افزایش سرعت و شتاب خودرو می شود.

اما در صورتی که دریچه ی گاز متناسب با میزان فشار روی پدال باز نشود، سوخت و هوای کمتری به موتور وارد شده و میزان افزایش شتاب مطلوب را نخواهد داشت. از ایراد های رایج می توان به شل شدن سیم گاز، خرابی سنسور دریچه گاز خودرو، نقص الکترونیکی دریچه گازهای برقی، خطای ای سی یو و ... اشاره کرد.
 یابد.


تنظیم نامناسب تسمه تایم

در صورت خارج شدن تسمه تایم از تنظیم درست و دقیق، حرکت سوپاپ ها تحت تأثیر قرار گرفته و مانع از احتراق مناسب در موتور می شود و کاهش شتاب خودرو را به دنبال خواهد داشت.

علت کاهش شتاب در خودروهای گازسوز

بنزین یک سوختی است که همه خودروها از آن استفاده می کنند. اما ممکن است بعد ها تحت شرایطی برخی از خودرو ها به خودرو های گاز سوز تبدیل شوند. همان طور که می دانید بنزین سوخت مایعی است که در چگالی آن در مقایسه با گاز بیشتر است. هنگامی که این سوخت توسط انژکتور به درون سیلندر پاشیده می شود به بخار عظیمی تبدیل می شود که میزان آن در مقایسه با همان مقدار گاز خیلی بیشتر است.

یعنی اگر اتاق اشتعال را از بخار بنزین پر کنیم مقدار بنزینی که بخار می شود در این قسمت بیشتر از گازی خواهد بود که این محفظه را پر می کند. به عبارت دیگر اگر تعداد مولکول های گاز که درون اتاق اشتعال را پر می کنند 150 عدد باشد، تعداد مولکول های بخار بنزینی که این محفظه را پر می کند در حدود 300 عدد خواهد بود.

در نتیجه به دلیل چگالی بالاتر قدرت بیشتری تولید خواهد شد و خودرو شتاب بیشتری خواهد داشت زیرا موتور و همه راه کارهایی که ممکن ا ست تا سوخت به درون اتاق اشتعال برسد بر پایه بنزین طراحی شده است. مانند قطر سوپاپ ها و راه های هوای سیلندر و ... . اگر قرار باشد این راه ها طبق گاز طراحی شود باید دارای قطر بیشتری باشد که در این صورت ورود هوا نیز آسان خواهد بود و میزان گازی که باید وارد سیلندر شود نیز باید افزایش یابد.

همه توضیحات ...