سس کارامل خونگی درست کن.با کمترین هزینه

hanitafood
hanitafood
سلام دوستان.ممنونم که ویدئو اموزشی هانیتا رو تماشا میکنید.🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺اگر تا الان سایبسکرایب نکردی لطفا همین الان دکمه ...
سلام دوستان.
ممنونم که ویدئو اموزشی هانیتا رو تماشا میکنید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺اگر تا الان سایبسکرایب نکردی لطفا همین الان دکمه سایبسکرایب رو بزن🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
امروز میخوام بهتون یاد بدم‌که چطوری سس کارامل خونگی درست کنی.
با ی ترفند عالی که ی کارامل شرکتی داشته باشی.

مواد لازم:
✅پودر قند یا شکر دانه ریز۱لیوان
✅کره ۵۰گرم
✅خامه صبحانه ۱پاکت(۲۰۰گرم)

✅✅مرحله اول‌
اول از همه شکر رو بریزید داخل تابه با حرارت کم تا آب بشه.
اصلا هم نزنید و اجازه بدید که قسمت بیشتر شکر آب بشه.
بعد که شکر اب شد روی حرارت هم بزنید تا همه ذرات شکر یا پودر قند آب بشه.


✅✅مرحله دوم
کره رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره و شکر باهم مخلوط بشه و کره ب خورد شکر بره.
اولش شکر میبنده اما بعد از هم زدن کم کم باز میشه و با کره مخلوط میشه.

✅✅مرحله سوم
دراخر هم خامه صبحانه رو که روی بخار کتری گرم کردید رو اضافه کنید تو این مرحله میتونید حرارت رو خاموش کنید،هم بزنید تا شکر وخامه ترکیب بشه ،
اگر شکر حل نشد،بریزید داخل میکسر چند پالس بزنید ،تا کارامل تون یکدست بشه.

دیگه کارامل اماده س،بریزید داخل ظرف بزارید یخچال و برای دسر و کیک های خوشمزه تون استفاده کنید.

این کارامل رو‌میتونی تا یک ماه داخل یخچال نگهداری کنید.


YouTube: hanitafood



Hello friends.
Thank you for watching Hanita's educational video.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 If you haven't subscribed yet, please click the subscribe button now
Today I want to teach you how to make homemade caramel sauce.
With a great trick to have company caramel.

ingredients:
1 glass of powdered sugar or granulated sugar
50 grams of butter
Breakfast cream 1 packet (200 grams)

✅The first stage
First of all, put the sugar in a pan with low heat until it melts.
Do not beat at all and let most of the sugar melt.
After the sugar melts, stir it over heat until all the sugar or powdered sugar particles melt.


✅2
Add the butter and stir constantly until the butter and sugar are mixed together and the butter melts into the sugar.
At first, the sugar will bind, but after stirring, it will slowly open and mix with the butter.

✅3
Finally, add the breakfast cream that you heated on the steam of the kettle, at this stage you can turn off the heat, stir until the sugar and cream are combined.
If the sugar doesn't dissolve, put it in the mixer and give it a few pulses until your caramel is smooth.

Now the caramel is ready, put it in a container, put it in the fridge and use it for your delicious desserts and cakes.

You can keep this caramel in the refrigerator for up to a month.


YouTube: hanitafood

#کارامل#کارامل_خونگی#کرم_کارامل#سس_کارامل#کاراملی#دسر #آشپزی_آسان #دسر_خوشمزه #دسر_خانگی

همه توضیحات ...