دستور اصلی و حرفه ای خمیر تارت برای شورینی و شیرینی / فینگر فود

طعمی نو
طعمی نو
توی این کانال  هر مدل پیتزا و فست فودی که توی بهترین رستورانها خوردی رو میتونی خودت توی خونه سالمتر و بصرفه تر و خوشمزه تر ...
توی این کانال  هر مدل پیتزا و فست فودی که توی بهترین رستورانها خوردی رو میتونی خودت توی خونه سالمتر و بصرفه تر و خوشمزه تر درست کنی
00:00 تصویر نون تارت آماده شده در انواع مختلف
00:26 مواد لازم برای تهیه نون تارت حرفه ای
00:36 طرز تهیه خمیر تارت
01:55 شکل دادن به خمیر به اشکال مختلف
02:54 نحون و نکات درست کردن تارت بشکل رول
03:22 نحوه درست کردن قالب خونگی
04:30 دما و مدت زمان پخت تارت در فر

🔴مواد لازم برای تهیه نون تارت حرفه ای
آرد قنادی     ۲۲۰ گرم
کره             ۱۰۰ گرم
نمک           ۳ گرم(اگر تارت شیرین میخواستید ۵۰ گرم پودر قند)
تخم مرغ     یک عدد کوچک
شیر           یک تا  دو ق سوپ خوری

من مینو هستم،در این کانال طرز تهیه انواع مختلف پیتزای رستورانی را با فر خانگی آموزش میدهم،هر آنچه نیاز دارید در مورد چگونگیدرست کردن خمیر های مختلف با مخمر خشک و یا خمیر ترش بدانید،همینطور در مورد انواع سس ها و ترکیبشون با مواد داخل پیتزا،در مورد سبک های مختلف پیتزای ایرانی،ایتالیایی و آمریکایی،و همینطور در مورد خوشمزه ترین پنیر پیتزای خانگی،و انواع فست فود و فینگر فود،بطوریکه بتوانید به عنوان یک آشپز حرفه ای داخل رستوران شروع به کار کرده یا یک کسب و کار خانگی راه بیندازید و یا حداقل سفره های فوق العاده بچینید

همه توضیحات ...