طرز تهیه نان باگت خانگی ، خوشمزه و آسان | How To Bake Baguette Bread

3,918 بازدید
بیشتر
Persian Food
Persian Food
آموزش درست کردن نان باگت خانگی، بدون تخم‌ مرغ ...
آموزش درست کردن نان باگت خانگی، بدون تخم‌ مرغ @PersianFood

🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚪🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚪

تو این کانال آموزش انواع نان ها، غذاهای ایرانی و افغانی، شیرینی ها و بستنی ها رو می تونی پیدا کنی. برای  تماشای ویدیو های بیشتر، لطفا کانال رو سابسکرایب کن و زنگوله  🔔 رو روی گزینه ی همه ی موارد (All) بزن تا از ویدیو های جدید مطلع بشی!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴https://www.seevid.ir/api/yid/PersianFood...

لطفا اگر این ویدیو رو پسندیدی، لایک رو بزن👍

🟢برای ارتباط با من صفحه ی اینستاگرام پرشین فود رو دنبال کن!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://www.instagram.com/persianfo0d...

🟣صفحه فیسبوکم رو هم با این لینک می تونی دنبال کنی!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Facebook: Persian-Food-111074057407387


In this channel, you can find all kinds of breads, Iranian and Afghani dishes, sweets and ice creams.

 To watch more videos, please subscribe to
the channel and press the 🔔 bell on the All option to be notified of new videos!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴  https://www.seevid.ir/api/yid/PersianFood...

If you like this video, please give a  like

🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬜🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬜


مواد لازم :
آرد  ۳۰۰ گرم ۳ پیمانه
نمک  ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم  یک پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری

مایه خمیر :
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه نصف پیمانه
آب گرم یک پنجم پیمانه
مایه خمیر  ۶ گرم

روماله :
آرد یک قاشق غذاخوری
آب  ۲ قاشق غذاخوری



فر را ۱۵ دقیقه قبل به درجه ۱۸۰ سانتیگراد گرم کردم و مدت پخت این نان ۲۰دقیقه است.



ingredients :
300 grams of flour, 3 cups
Salt 1 teaspoon
One cup of lukewarm water
Half a teaspoon of turmeric

Baker's yeast :
1 tablespoon of flour
Half a cup of cream
⅕ cup of warm water
6 grams of yeast

Coating :
One tablespoon of flour
2 tablespoons of water

I preheated the oven to 180°C for 15 minutes and the baking time for this bread is 20 minutes.


#نان_خانگی #نان #آشپزی #آشپزی_ایرانی #آموزش_آشپزی #cooking

همه توضیحات ...