آموزش نان فانتزی:دستور پخت کارگاهی نان همبرگر،باگت و نان فرانسوی همراه با تمام نکات فقط با یک خمیر

4,915 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش نام فانتزی به سبک کارگاهی، به همراه نکات و جزئیاتپس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذ ...
آموزش نام فانتزی به سبک کارگاهی، به همراه نکات و جزئیات

پس در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی:

آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک هویج:
-آموزش کیک هویج و گردو،نرم و پوک، متفا...
----------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔


🍴موادلازم🍴

آرد سفید نول: ۷۵۰ گرم

نمک: ۱۰گرم

شکر: ۲۵ گرم

بهبود دهنده اس پونصد: ۱۵گرم

مخمر خشک:۲۵گرم

روغن مایع:۷۵ گرم

آب خنک بدون املاح: ۴۲۰ گرم

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...