آموزش نان فانتزی:دستور پخت کارگاهی نان همبرگر،باگت و نان فرانسوی همراه با تمام نکات فقط با یک خمیر
آموزش نام فانتزی به سبک کارگاهی، به همراه نکات و جزئیات
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی:
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک هویج:
-آموزش کیک هویج و گردو،نرم و پوک، متفا...
----------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
آرد سفید نول: ۷۵۰ گرم
نمک: ۱۰گرم
شکر: ۲۵ گرم
بهبود دهنده اس پونصد: ۱۵گرم
مخمر خشک:۲۵گرم
روغن مایع:۷۵ گرم
آب خنک بدون املاح: ۴۲۰ گرم
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی:
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک هویج:
-آموزش کیک هویج و گردو،نرم و پوک، متفا...
----------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
آرد سفید نول: ۷۵۰ گرم
نمک: ۱۰گرم
شکر: ۲۵ گرم
بهبود دهنده اس پونصد: ۱۵گرم
مخمر خشک:۲۵گرم
روغن مایع:۷۵ گرم
آب خنک بدون املاح: ۴۲۰ گرم
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
همه توضیحات ...