رانندگی با تراک میکسر بتن / رانندگی با تراک میکسر در شهر شیراز/ حرف دل راننده تراک میکسر (قسمت یک)

سنگین آلات
سنگین آلات
میکسر داری با دویی جلال / رانندگی تراک میکسر در شهرتراک میکسر یا کامیون میکسر بتن، یک کامیون مخصوص است که برای انتقال و یا ا ...
میکسر داری با دویی جلال / رانندگی تراک میکسر در شهر
تراک میکسر یا کامیون میکسر بتن، یک کامیون مخصوص است که برای انتقال و یا اختلاط بتن در ساخت سازه‌های بتنی استفاده می‌شود. این کامیون‌ها می‌توانند حجم زیادی از بتن را در خود نگه داشته و به محل بتن‌ریزی منتقل کنند. تراک میکسرها از نظر محور دوران به دو نوع درام میکسر (محور افقی یا شیب‌دار) و پن میکسر (محور عمودی) تقسیم می‌شوند. اولین تراک میکسر در سال 1904 توسط یک مخترع آلمانی به نام ریچارد بودلندر ثبت شده است. امروزه تراک میکسرها با موتورهای قدرتمند و دیگ‌های بزرگ و مقاوم ساخته می‌شوند.

تراک میکسرهای سنگین
این نوع دستگاه به دلیل آن که از دو دیفرانسیل برخوردار است، موتورهای بسیار قدرتمندی دارد که به همین خاطر به تراک میکسرهای سنگین معروف شده اند. از این مدل ماشین در شرایط مختلف زمینی استفاده‌ می‌شود زیرا موتورهای به گونه ای تعبیه شده است که قادر به عبور از هر نوع مسیری است آن هم بدون آن که مشکلی ایجاد کند. حجم این دستگاه به قدری زیاد است که معمولا برای پروژه‌های‌ ساختمانی با مقیاس بزرگ مانند پل سازی استفاده‌ می‌شود، زیرا مقدار زیادی بتن را در طول روز‌ می‌تواند بارگیری و تخلیه کند.

تراک میکسر بتن استاندارد
از رایج‌ترین نوع تراک میکسرها که صرفا جهت انتقال بتن ساخته شده‌اند، تراک میکسر استاندارد است که معمولا برای پروژه‌های ساختمانی با بتن‌ریزی بالا به کار می‌رود. این دستگاه مدل‌های مختلفی دارد که ظرفیت‌های آن بین ۲ تا ۸ مترمکعب بوده به همین دلیل یک گزینه ایده‌آل برای انتقال بتن آماده است.

تراک میکسر بتن کارگاهی
در برخی اوقات پروژه‌های ساختمانی و عمرانی در مسیرهای صعب‌العبور انجام می‌شود که کامیون‌های ساده با باری که دارند نمی‌توانند از آن عبور کنند، به همین دلیل کارخانه‌ها دستگاه‌هایی تولید کردند تا این مشکل رفع شود؛ یکی از آن‌ها تراک میکسر بتن کارگاهی است که قادر به بارگیری و تخلیه بیش از ۱۰۰ مترمکعب بتن در روز هستند. اکثر این مدل دستگاه‌ها از تجهیزات الکترونیکی بچینگ وزنی در دو سمت کامیون استفاده کرده‌اند تا فرآیند ترکیب و چرخش دیگ کنترل شود. این ماشین با تمامی این ویژگی‌ها مناسب پروژه‌های دورافتاده است.

کامیون بچینگ متحرک
کامیون‌های بچینگ متحرک نوع دیگری از این مدل دستگاه‌ها هستند، که شباهت زیادی با تراک میکسر حجمی دارند زیرا این ماشین نیز همانند آن از قابلیت نگهداری مواد و مصالح خام مانند سیمان، سنگدانه و آب برخوردار است. این دستگاه می‌تواند زمانی که دارد مواد را به محل پروژه می‌برد آن‌ها را نیز با یکدیگر ترکیب کند، یعنی به طور همزمان دو کار را انجام دهد. این نوع کامیون زمانی که روشن می‌شود به طور پیوسته شروع به اندازه‌گیری مواد و ترکیب کردن آن‌ها با یکدیگر می‌کند، به همین دلیل تا پایان مواد در هر زمانی دارای بتن آماده است که این جز مزیت‌های این دستگاه به حساب می‌آید.

همه توضیحات ...