نان ساندویچی با خمیرترش _ sourdough bread

Zahra Aghamiri
Zahra Aghamiri
نان ساندویچی خمیرترشآرد قوی نان ۴۵۰ گرمآرد کامل خراسان ۵۰ گرمآب ۳۷۵ گرمخمیرترش ۱۰۰ گرمنمک ۱۰ گرم نمک. ...
نان ساندویچی خمیرترش
آرد قوی نان ۴۵۰ گرم
آرد کامل خراسان ۵۰ گرم
آب ۳۷۵ گرم
خمیرترش ۱۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم نمک
.
توضیحات خمیرگیری داخل فیلم هست.
.
دمای پخت:
ابتدا ۱ ساعت فر رو روی بالاترین دما گرم میکنیم.
سینی فر رو هم از اول داخل فر میذاریم که گرم بشه
و یه کاسه اب برای ایجاد رطوبت
.
من ابتدا ۵ دقیقه با دمای ۲۵۰ درجه از بالا و پایین پختم
و ۱۳ دقیقه با دمای ۲۱۰ درجه فقط از پایین
.
دما رو نسبت به فر خودتون حتما تنظیم کنید
دقت کنید برای شروع پخت به دمای بالاتری نیاز داریم.
#خمیرترش #نان_ساندویچی

همه توضیحات ...