جوجه سیخی : ۳ راز خوشمزگی جوجه کباب با سیخ چوبی : آموزش آشپزی ایرانی
مرغ سیخی با یه سس مخصوص درجه یک ، امروز ۳ راز خوشمزگی جوجه کباب با سیخ چوبی رو آموزش میدم که از خوردنش سیر نمیشید
مواد لازم:
✅سینه مرغ ۷۵۰ گرم ( البته به دلخواه هست )
برای مرینت کردن مرغ اینا رو میخوایم👇👇👇👇
✅ روغن مایع نصف لیوان
✅2 قاشق غذاخوری ماست
✅نصف پیاز
✅سیر سه حبه
✅اویشن یک قاشق چایخوری
✅یک عدد فلفل کاپیا(یا فلفل دلمه ای)
✅نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
✅نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
✅1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
✅نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. تمام مواد مرینیت را داخل غذاساز بریزید و تا وقتی که به غلظت سس برسه خوب مخلوط کنید. سس را روی مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید و روی اون رو سلفون بکشید بزارید چند ساعتی تو یخچال استراحت کنه(هر چه بیشتر بمونه بهتر) .هرزگاهی ظرف مرغ رو از یخچال در بیارید و یه کم مواد رو زیر و رو کنید مرغ ها را به سیخ چوبی بکشید
یا داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۵-۳۰ دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید .
در کنار مرغ پیاز خلالی آغشته شده به سماق ، سالاد گوجه فرنگی و پلو عالی میشود .
آموزش خوش عطرترین لوبیا پلو با تمام نکات 👇👇 :
لوبیا پلو : خوش عطرترین لوبیا پلو با ...
آموزش جوجه چینی با سس تارتار و سیب زمینی ویژه 👇👇 :
آموزش جوجه چینی : راز جوجه چینی با سس...
آموزش مرغ ذغالی ، لذیذترین طعم مرغ 👇👇 :
مرغ ذغالی : لذیذترین طعم مرغ ذغالی با...
لازانیا با دستور پخت متفاوت 👇👇 :
لازانیا : متفاوت ترین دستور پخت لازان...
اگر این ویدیو رو دوست داشتید لایک کنید و کانالم رو سابسکرایب کنید تا آموزش خوشمزه ترین و راحت ترین غذاها رو براتون بذارم
اگر دوست دارید ویدیو های آموزشی بیشتری ببینید لینک زیر رو سابسکرایب کنید :
@lezzateashpazi
آشپزی ایرانی
آشپزی آسان
آموزش آشپزی
غذای ایرانی
غذای فرنگی
پخت غذا
آشپزی
آشپز
غذای گیاهی خوشمزه ، غذای گیاهی ایرانی
آموزش آشپزی راحت
#جوجه_سیخی #جوجه_کباب #جوجه_تابه_ای
مواد لازم:
✅سینه مرغ ۷۵۰ گرم ( البته به دلخواه هست )
برای مرینت کردن مرغ اینا رو میخوایم👇👇👇👇
✅ روغن مایع نصف لیوان
✅2 قاشق غذاخوری ماست
✅نصف پیاز
✅سیر سه حبه
✅اویشن یک قاشق چایخوری
✅یک عدد فلفل کاپیا(یا فلفل دلمه ای)
✅نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
✅نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
✅1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
✅نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. تمام مواد مرینیت را داخل غذاساز بریزید و تا وقتی که به غلظت سس برسه خوب مخلوط کنید. سس را روی مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید و روی اون رو سلفون بکشید بزارید چند ساعتی تو یخچال استراحت کنه(هر چه بیشتر بمونه بهتر) .هرزگاهی ظرف مرغ رو از یخچال در بیارید و یه کم مواد رو زیر و رو کنید مرغ ها را به سیخ چوبی بکشید
یا داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۵-۳۰ دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید .
در کنار مرغ پیاز خلالی آغشته شده به سماق ، سالاد گوجه فرنگی و پلو عالی میشود .
آموزش خوش عطرترین لوبیا پلو با تمام نکات 👇👇 :
لوبیا پلو : خوش عطرترین لوبیا پلو با ...
آموزش جوجه چینی با سس تارتار و سیب زمینی ویژه 👇👇 :
آموزش جوجه چینی : راز جوجه چینی با سس...
آموزش مرغ ذغالی ، لذیذترین طعم مرغ 👇👇 :
مرغ ذغالی : لذیذترین طعم مرغ ذغالی با...
لازانیا با دستور پخت متفاوت 👇👇 :
لازانیا : متفاوت ترین دستور پخت لازان...
اگر این ویدیو رو دوست داشتید لایک کنید و کانالم رو سابسکرایب کنید تا آموزش خوشمزه ترین و راحت ترین غذاها رو براتون بذارم
اگر دوست دارید ویدیو های آموزشی بیشتری ببینید لینک زیر رو سابسکرایب کنید :
@lezzateashpazi
آشپزی ایرانی
آشپزی آسان
آموزش آشپزی
غذای ایرانی
غذای فرنگی
پخت غذا
آشپزی
آشپز
غذای گیاهی خوشمزه ، غذای گیاهی ایرانی
آموزش آشپزی راحت
#جوجه_سیخی #جوجه_کباب #جوجه_تابه_ای
همه توضیحات ...