طرزتهیه کیک فرزیه فرانسوی|Triple-layer Fraisier Cake with Diplomat Cream|Christmas Cake

Bazm
Bazm
This traditional French Fraisier Cake made with two layer of Genoise Sponge,but changed the recipe and make 3 layers, it's good ...
This traditional French Fraisier Cake made with two layer of Genoise Sponge,but changed the recipe and make 3 layers, it's good for any celebration.
دستور اصلی کیک فرزیه با دو لایه کیک اسفنجی درست می شود ،اما من دستور را تغییر داده و 3 لایه درست کردم که برای هر مناسبتی یک کیک ایده آل وواقعا خوشمزه ای است
==================================
Subscribe to my YouTube Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
لطفا برای حمایت بیشتر،کانالم راسابسکرایب کنید،لینک سابسکرایب درزیر هست: ⬇ ⬇ ⬇ @bazmsour
==================================

The Best Triple-layer Strawberry Cake
ingredients:
Sponge cake 20 cm
Strawberries
simple or strawberry syrup
Diplomat Cream
marzipan
Diplomat Cream recipe:
4 Egg yolks
Sugar (30g+45 gr)
Milk (35 gr+500 gr(
50 g cornstarch
Vanilla Sugar 1/4 tsp
15g gelatin
75g cold water
80g butter, room temperature
350g whipped cream
beat eggs  yolks ,30 g sugar and 45 g mil
mix 500 g milk and 45 sugar and bring to boil
Add gradually the hot milk over the egg yolks mixture
Bring to a boil while stirring until thickens on the low heat
Melt gelatin in a microwave for 20 Sec or use Bain- Marie method
Turn off the heat ,add melted gelatin, butter and mix until just incorporated
cover with plastic wrap, and let it cool and then put in the Refrigerate until cool  completely.
When completely chilled mix until smooth
==================================
طرزتهیه کیک فرزیه فرانسوی با کرم دپیلمات
مواد لازم برای کیک فرزیه:
کیک اسفنجی 20 سانتی متری
کرم دپیلمات
توت فرنگی
شربت توت فرنگی یا شربت ساده
مارزپیان
مواد لازم برای کرم دپیلمات:
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر(30+45)گرم
شیر(35+500)گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری
آب سرد 75 گرم
پودر ژلاتین 15 گرم
80 گزم کره به دمای محیط رسیده
350 گرم خامه قنادی فرم گرفته شده
زرده تخم مرغ را با 30 گرم شکر و 45 گرم شیر مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید
500 گرم شیر +45 گرم شکر را با هم مخلوط کرده و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاد
کم کم شیر داغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید
دوباره روی حرارت با شعله کم گذاشته و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود
ژلاتین را یا به روش بن ماری آب کنید و یا اینکه 20 ثانیه در ماکرو فر قرار دهید
شعله زیر اجاق را خاموش کرده و ژلاتین و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا باهم مخلوط شوند
روی کرم را سلفون کشیده و بگذارید در دمای محیط تا خنک شود و بعد دریخچال بگذارید
کرم را ازیخچال بیرون آورده وبا همزن بزنید تا یکدست شود
و بعد خامه فرم گرفته شده را اضافه کنید و طبق فیم کیک را اسمبل کنید
==================================
#FraisierCakewithDiplomatCream#کیکفرزیه

همه توضیحات ...