🍓 آموزش تهیه ی مربای توت فرنگی و رازهای شکرک و کپک نزدن آن 🍓
🍓 برای مربا حتما از توت فرنگی های محلی استفاده کنید. توت فرنگی های گلخانهای خوشمزه نبوده و برای مربا مناسب نیستند
بهتره اندازه توت فرنگی برای مربا متوسط باشه، توت فرنگی های خیلی بزرگ و کوچیک مناسب نیستند
در صورت دلخواه در اواخر پخت مربا، میتونید کمی وانیل (یک چهارم قاشق چایخوری) و آبلیمو (دو قاشق غذا خوری) هم اضافه کنید، ولی مربای توت فرنگی معمولا شکرک نمیزنه. اضافه کردن وانیل هم دلخواهه و با اینکه عطر خوبی به مربا میده ولی خیلی ها طعم و عطر خود توت فرنگی رو بیشتر دوست دارن و ترجیح میدن این طعم غالب باشه
مربای توت فرنگی رو بهتره در حجم زیاد درست نکنید. مثلا اگه میخواین پنج کیلو مربا درست کنید بهتره اونها رو به صورت جدا و یک کیلو یک کیلو تهیه کنید چون وقتی حجم مواد زیاد میشه مدت زمان به قوام رسیدن مربا هم افزایش پیدا میکنه و مربا باید زمان بیشتری روی حرارت بمونه و این امر باعث له شدن توت فرنگی ها میشه
اگه مربای توت فرنگی به خوبی به قوام رسیده باشه داخل فریزر یخ نمیزنه و فقط کمی غلیظ تر میشه میتونید هر بار مقدار مورد نیازتون رو (یک شیشه کوچیک) خارج کنید و بقیه رو داخل فریزر برگردونید (یخ زدن مربا داخل فریزر به این علت هست که مربا کامل به قوام نرسیده و هنوز حاوی آب هست و این آب داخل فریزر یخ میزنه)
اگه شهد مربای شما اضافه اومد میتونید از صافی رد کنید و به عنوان شربت استفاده کنید
اگه بعد از خنک شدن کامل مربا احساس کردین که شیره مربا قوام نداره و شل هست میوه ها رو با دقت از داخل مربا خارج کنید و شیره رو به تنهایی روی حرارت کم قرار بدین تا بجوشه و به قوام برسه و بعد از خنک شدن شیره، میوه ها رو داخلش برگردونید
برای همه مرباها به جز مربای به که داخل ظرف مسی پخته میشه، بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید چون خوش رنگ تر میشن اما اگه نداشتین مساله ای نیست و میتونید از قابلمه معمولی هم استفاده کنید
حتما از قابلمه ای برای تهیه مربا استفاده کنید که گنجایش دو یا سه برابر شدن مواد رو داشته باشه چون مربا کف میکنه و بالا میاد و اگه قابلمه شما کوچیک باشه باید بخاطر اینکه مواد سر ریز نشه مدام حرارت رو کم و زیاد کنید و این کار باعث میشه زمان پخت و به قوام رسیدن مربا زیاد بشه و توت فرنگی ها له بشن
اگه عجله داشتین میتونید زمان قرار دادن توت فرنگی داخل یخچال رو تا دوازده ساعت کاهش بدین
⏰ چه جوری میتونیم مربای توت فرنگی رو زمان بیشتری نگه داریم؟ ⏰
برای نگهداری مربای توت فرنگی برای مدت طولانیتر، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید
استفاده از بطریهای سد شونده: برای نگهداری مربای توت فرنگی به مدت طولانی، میتوانید از بطریهایی با سد شونده استفاده کنید. در این صورت، مربا تحت فشار قرار گرفته و هوا به آن دسترسی ندارد. این روش باعث میشود مربا برای مدت طولانیتر نگه داشته شود
استفاده از شیشههای استریلیزه: اگر میخواهید مربای توت فرنگی را به مدت طولانی نگه دارید، میتوانید از شیشههای استریلیزه استفاده کنید. این شیشهها برای حفظ بهتر مربا و جلوگیری از رشد باکتریها و قارچها بسیار مناسب هستند
نگهداری در یخچال: اگر میخواهید مربای توت فرنگی را برای مدت طولانی نگه دارید، میتوانید آن را در یخچال نگه داری کنید. با نگهداری در دمای پایینتر، رشد باکتریها و قارچها کاهش مییابد و مربا برای مدت طولانیتر نگهداری میشود
مربای توت فرنگی رو بهتره داخل فریزر نگهداری کنید چون این مربا حتی اگه به خوبی به قوام رسیده باشه خیلی زود ترش میشه اما داخل فریزر به مدت دو تا سه سال میتونید نگهداری کنید
🍯 با این روشها میتونید مربای توت فرنگی رو برای مدت طولانیتر نگه دارید و از اون برای مدت بیشتری لذت ببرین 🍯
🌈 چی کار کنیم مربای توت فرنگی خوشرنگ تر بشه؟ 🌈
برای افزایش رنگ مربای توت فرنگی، می توانید از روش های زیر استفاده کنید
استفاده از آبلیمو و یا آبغوره: برای این کار، می توانید قبل از شروع پخت، به هر ۲۵۰ گرم توت فرنگی، یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید. این روش باعث افزایش میزان اسید موجود در توت فرنگی و در نتیجه، افزایش رنگ آن می شود
👩🍳 ما طرفدار آشپزی و غذا خوردن هستیم. اینجا مکانی برای عاشقان غذا و آشپزی است. دستور العملهای جدید و قدیمی به همراه راه هایی برای بهبود طعم غذا. با هم یاد بگیریم
🌞 سلام دوستان، به فوت آشپزی خوش اومدین
🥣 فوت آشپزی را به دوستانتان معرفی کنید
@fotashpazi
🌿 با ما همراه شوید تا با بهترین دستورهای آشپزی ایرانی و ملل، بهترین نتیجه را برای سلامتی خود بدست آورید
🔗 در اینستاگرام به ما بپیوندید
@footashpazi
💬 نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید و با اشتراکگذاری این ویدئو با دوستان خود، دیگران را نیز آگاه کنید
🎥 حتماً این ویدئو را تماشا کنید، لایک کنید و اگر از محتوا لذت بردید، لطفا، کانال ما را سابسکرایب کنید تا از فیلم های فوقالعاده بیشتری بهرهمند شوید. 🌟👍 شگفتزده شوید و همراه ما باشید 🎥
📧 Contact Us: [email protected]
🎵 Ukulele by Bensound | https://www.bensound.com
Music promoted by https://www.free-stock-music.com
#آشپزی #آموزش #غذا #ایران #مربا #توت فرنگی #غذای ایرانی
بهتره اندازه توت فرنگی برای مربا متوسط باشه، توت فرنگی های خیلی بزرگ و کوچیک مناسب نیستند
در صورت دلخواه در اواخر پخت مربا، میتونید کمی وانیل (یک چهارم قاشق چایخوری) و آبلیمو (دو قاشق غذا خوری) هم اضافه کنید، ولی مربای توت فرنگی معمولا شکرک نمیزنه. اضافه کردن وانیل هم دلخواهه و با اینکه عطر خوبی به مربا میده ولی خیلی ها طعم و عطر خود توت فرنگی رو بیشتر دوست دارن و ترجیح میدن این طعم غالب باشه
مربای توت فرنگی رو بهتره در حجم زیاد درست نکنید. مثلا اگه میخواین پنج کیلو مربا درست کنید بهتره اونها رو به صورت جدا و یک کیلو یک کیلو تهیه کنید چون وقتی حجم مواد زیاد میشه مدت زمان به قوام رسیدن مربا هم افزایش پیدا میکنه و مربا باید زمان بیشتری روی حرارت بمونه و این امر باعث له شدن توت فرنگی ها میشه
اگه مربای توت فرنگی به خوبی به قوام رسیده باشه داخل فریزر یخ نمیزنه و فقط کمی غلیظ تر میشه میتونید هر بار مقدار مورد نیازتون رو (یک شیشه کوچیک) خارج کنید و بقیه رو داخل فریزر برگردونید (یخ زدن مربا داخل فریزر به این علت هست که مربا کامل به قوام نرسیده و هنوز حاوی آب هست و این آب داخل فریزر یخ میزنه)
اگه شهد مربای شما اضافه اومد میتونید از صافی رد کنید و به عنوان شربت استفاده کنید
اگه بعد از خنک شدن کامل مربا احساس کردین که شیره مربا قوام نداره و شل هست میوه ها رو با دقت از داخل مربا خارج کنید و شیره رو به تنهایی روی حرارت کم قرار بدین تا بجوشه و به قوام برسه و بعد از خنک شدن شیره، میوه ها رو داخلش برگردونید
برای همه مرباها به جز مربای به که داخل ظرف مسی پخته میشه، بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید چون خوش رنگ تر میشن اما اگه نداشتین مساله ای نیست و میتونید از قابلمه معمولی هم استفاده کنید
حتما از قابلمه ای برای تهیه مربا استفاده کنید که گنجایش دو یا سه برابر شدن مواد رو داشته باشه چون مربا کف میکنه و بالا میاد و اگه قابلمه شما کوچیک باشه باید بخاطر اینکه مواد سر ریز نشه مدام حرارت رو کم و زیاد کنید و این کار باعث میشه زمان پخت و به قوام رسیدن مربا زیاد بشه و توت فرنگی ها له بشن
اگه عجله داشتین میتونید زمان قرار دادن توت فرنگی داخل یخچال رو تا دوازده ساعت کاهش بدین
⏰ چه جوری میتونیم مربای توت فرنگی رو زمان بیشتری نگه داریم؟ ⏰
برای نگهداری مربای توت فرنگی برای مدت طولانیتر، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید
استفاده از بطریهای سد شونده: برای نگهداری مربای توت فرنگی به مدت طولانی، میتوانید از بطریهایی با سد شونده استفاده کنید. در این صورت، مربا تحت فشار قرار گرفته و هوا به آن دسترسی ندارد. این روش باعث میشود مربا برای مدت طولانیتر نگه داشته شود
استفاده از شیشههای استریلیزه: اگر میخواهید مربای توت فرنگی را به مدت طولانی نگه دارید، میتوانید از شیشههای استریلیزه استفاده کنید. این شیشهها برای حفظ بهتر مربا و جلوگیری از رشد باکتریها و قارچها بسیار مناسب هستند
نگهداری در یخچال: اگر میخواهید مربای توت فرنگی را برای مدت طولانی نگه دارید، میتوانید آن را در یخچال نگه داری کنید. با نگهداری در دمای پایینتر، رشد باکتریها و قارچها کاهش مییابد و مربا برای مدت طولانیتر نگهداری میشود
مربای توت فرنگی رو بهتره داخل فریزر نگهداری کنید چون این مربا حتی اگه به خوبی به قوام رسیده باشه خیلی زود ترش میشه اما داخل فریزر به مدت دو تا سه سال میتونید نگهداری کنید
🍯 با این روشها میتونید مربای توت فرنگی رو برای مدت طولانیتر نگه دارید و از اون برای مدت بیشتری لذت ببرین 🍯
🌈 چی کار کنیم مربای توت فرنگی خوشرنگ تر بشه؟ 🌈
برای افزایش رنگ مربای توت فرنگی، می توانید از روش های زیر استفاده کنید
استفاده از آبلیمو و یا آبغوره: برای این کار، می توانید قبل از شروع پخت، به هر ۲۵۰ گرم توت فرنگی، یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید. این روش باعث افزایش میزان اسید موجود در توت فرنگی و در نتیجه، افزایش رنگ آن می شود
👩🍳 ما طرفدار آشپزی و غذا خوردن هستیم. اینجا مکانی برای عاشقان غذا و آشپزی است. دستور العملهای جدید و قدیمی به همراه راه هایی برای بهبود طعم غذا. با هم یاد بگیریم
🌞 سلام دوستان، به فوت آشپزی خوش اومدین
🥣 فوت آشپزی را به دوستانتان معرفی کنید
@fotashpazi
🌿 با ما همراه شوید تا با بهترین دستورهای آشپزی ایرانی و ملل، بهترین نتیجه را برای سلامتی خود بدست آورید
🔗 در اینستاگرام به ما بپیوندید
@footashpazi
💬 نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید و با اشتراکگذاری این ویدئو با دوستان خود، دیگران را نیز آگاه کنید
🎥 حتماً این ویدئو را تماشا کنید، لایک کنید و اگر از محتوا لذت بردید، لطفا، کانال ما را سابسکرایب کنید تا از فیلم های فوقالعاده بیشتری بهرهمند شوید. 🌟👍 شگفتزده شوید و همراه ما باشید 🎥
📧 Contact Us: [email protected]
🎵 Ukulele by Bensound | https://www.bensound.com
Music promoted by https://www.free-stock-music.com
#آشپزی #آموزش #غذا #ایران #مربا #توت فرنگی #غذای ایرانی
همه توضیحات ...