طرز تهیه شیرینی نخودچی عید : شیرینی نخودچی خانگی پرطرفدارترین شیرینی عید با راحتترین و عالیترین رسپی

Faidim's Kitchen
Faidim's Kitchen
اگه دنبال شیرینی نخودچی عید هستی که توی دهان آب بشه و خوش طعم و خوش عطر باشه حتما طبق این دستور پیش برو مطمئنم که عاشقش میشی. ای ...
اگه دنبال شیرینی نخودچی عید هستی که توی دهان آب بشه و خوش طعم و خوش عطر باشه حتما طبق این دستور پیش برو مطمئنم که عاشقش میشی. این شیرینی یکی از پرطرفدارترین شیرینی های عید هست و در حین سادگی چند نکته داره که باید برای داشتن یه شیرینی نخودچی عالی رعایت یشه که در ویدیو و نکات دیسکریپشن براتون کامل گفتم.
دوست خوبم سلام. به آشپزخانه فایدیم خوش آمدی. در این ویدیو آموزش شیرینی نخودچی عید را براتون گذاشتم و تمام مراحل در کلیپ کامل ذکر شده است. مواد لازم و اندازه های دقیق آنها را در اینجا براتون نوشتم . حتما نکات را مطالعه فرمایید. 🤩
مواد لازم ✅
آرد نخودپی ساده یا دوآتیشه 400 گرم
روغن کاملا جامد 175 گرم
پودر هل 1 ق چ
پودر قند الک شده 175 گرم
آرد سفید 100 گرم
نکات✅
🔸 در کیفیت و طعم شیرینی نخودچی انتخاب روغن خیلی تاثیرگدار هست. سعی کنید برای داشتن شیریرینی عالی از روغن کاملا جامد (مثل روغن اصیل) استفاده کنید. روغنهای جامد داخل سوپریها معمولا نیمه جامدند و کامل جامد نیستند اگر خواستید استفاده کنید یا باید آنها را تبدیل به روغن صاف کنید یا نصف از کره دوغ گیری شده و نصف روغن نیمه جامد استفاده کنید. اگر دوغ کره را نگیرید و یا از روغن نیمه جامد استفاده کنید خمیر شل می شود و قالب زدنش مشکل است.
🔸 حتی الامکان از روغن صاف قنادی یا همان روغن 50 استفاده نکنید که داخل لوازم قنادی ها هست چون روی طعم و عطرو کیفیت شیرینی تاثیر می گذارد ولی اگر مجبور بودید و روغن کاملا جامد در دسترستون نبود میتوانید نصف از روغن نیمه جامد و نصف روغن صاف استفاده کنید.
🔸 این خمیر احتیاج به ورز دادن زیاد دارد تا یکدست شود اگر موادتون زیاد بود برای راحتی کار دو بار از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست و لطیف شود.
🔸 حتما از آرد نخودچی مرغوب استفاده کنید و اگر از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کنید خوشمزه تر هست.
🔸 حتما در محیط 6 الی 24 ساعت استراحت به خمیر دهید. هرچه بیشتر استراحت بدین خمیر را راحتتر قالب میزنید
🔸 در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه 🔸 نیازی به تغییر رنگ زیر شیرینی ها نیست
🔸 بعد از خارج شدن از فر اصلا به آنها دست نزنید اجازه بدبد 7 ساعت در محیط بمانند تا خنک شوند بعد
به راحتی می توانید در ظرف بچینید

00:00 مقدمه
00:08 ایجاد صمیمیت با مخاطب
00:40 لوگوموشن
00:50 مواد اولیه و درست کردن خمیر شیرینی
03:19 پایان استراحت خمیر و قالب زدن شیرینی
04:36 تزئین و پخت آنها

من نیلوفر عاشق آشپزی و پخت کیک و شیرینی در کانال آشپزخانه فایدیم سعی میکنم تجربیات خود را در زمینه پخت و پزهای خانگی با شما به اشتراک گذارم تا راحت و بدون نگرانی از هدر رفتن مواد آشپزی کنی و لذت ببری.با سابسکرایب کردن کانال آشپزخانه فایدیم یکی از جذابترین و دقیقترین کانالهای آشپزی دنیا را سابسکرایب کردید پس روی زنگوله بالای صفحه سمت راست بزن تا بهت خبر بده و اولین نفری باشی که ویدیوها را میبینی❤️
***************************************
Welcome to faidim's kitchen channel.
✅Ingredients
• 400 gr chickpeas flour
• 175 gr sugar powder
• 175 gr vegetable Ghee
• 1 teaspoons cardamom powder
• 100 gr all-purpose flour

I'm Niloofar, I love cooking and in my channel trying to share my experiences, recipes and tricks to help you. Subscribe to my channel and turn on notifications for new videos and enjoy my videos❤️Thanks for watching! Don't forget to push "LIKE," leave a COMMENT below, and SUBSCRIBE.
***************************************
لینک سابسکرایب (Subscribe): @faidimskitchen-ws1fe
***************************************
Faidim's Kitchen
آشپزخانه فایدیم
اموزش آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی آسان و سریع و خوشمزه
آشپزی آسان
آشپزی سنتی

همه توضیحات ...