کنسرو برگ انگور به چندین روش ساده با ذکر تمام نکات ، در تمام سال میتونین دلمه برگ لذیذ نوش جان کنین

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
مواد لازم : برگ درخت انگور،آب،نمک دریادلمه برگ انگور مدل اول 👇👇 ...
مواد لازم :
برگ درخت انگور،آب،نمک دریا

دلمه برگ انگور مدل اول 👇👇
دلمه ی برگ سیگاری ترکی بدون گوشت ،دلم...
دلمه برگ انگور مدل دوم👇👇
Güveçte Etli Yaprak Sarması دلمه برگ ...

✅📌نکته: حین کار از دستکش استفاده کنین .

کنسرو برگ انگور به چندین روش ساده
به سبک ترکیه ای ها
مواد لازم: برگ انگور، نمک دریا یا نمک مخصوص ترشی ، نایلون فریزر ، شیشه برای کنسرو کردن ، آب جوش

آماده سازی و نگهداری سالامورا  برگ انگور به سبک ترکیه در روشهای مختلف را با هم همراه هستیم .این روش بسیار کاربردی و در تمام طول سال می توانید از برگ های نمک سود و کنسرو شده جهت تهیه دلمه های برگه بسیار خوشمزه هر وقت که بخواهید استفاده کنید .بسیار خوب  برای شروع این نکته ها و مواردی که باید اطلاع داشته باشید ؛ مورد اول بلافاصله بعد از تهیه برگ انگور، برگها را از داخل نایلون خارج کنید . باید دست از داخل سینی بچینید . برگ های انگور نباید در فشردگی و هوای گرم قرار بگیرند چون پلاسیده می شوند و قهوه ای می شوند . مورد بعدی شست و شوی خوب و کافی بافقط آب نیاز است  و مورد دیگه نیاز نیست چون با نمک کنسرو می شوند مشکلی پیش نمی آید فقط باید خیلی خوب بشورید و مخصوصا اینکه بعد از چیدن برگ ها اونها رو روی زمین بریزید و بعد دسته دسته شان کنید. اگر بخواهید برگهارو با آب جوش کنسرو کنید بعدش شستن مختصر که آب برگها بره کافیه اما اگر بخواهید خشک بچینید و خشک کنسرو شون کنید و نگهداری شان کنید بهتره که با سبدهای آبگیری آبشان را کامل بگیرید. اگر آب برگ ها را نگیرید برگ ها زرد و پلاسیده می شوند. بهتر است برگ ها را از نظر اندازه بزرگی و کوچیکی دسته بندی شان بکنید. شاید یه نیم ساعتی زمان ما رو بگیره اما بعدا هم کارکردن باهاشون راحت تر و مرتب تره و هم هر بار دلمه های یکدست و یک اندازه تری میتونیم درست کنید .بسیار خوب برای مدل اول ترجیحا یک ظرف شیشه ای . یک کاسه بزرگ شیشه ای را انتخاب کنید . برگ ها را بچینید و لا به لای هر 5-6 برگ ،1  قاشق سر خالی نمک ، نمک مخصوص ترشی نمک دریا نمک سفره اصلا مناسب این عمل کنسرو کردن نیست .برای ترشی ها و خیارشور های ترک حتما باید نمک مخصوص استفاده کنیم پس لابلای هر 5-6 برگ، نمک اضافه کنید و برگ ها را خیلی زیاد و فشرده داخل یک ظرف نچینید. بعد از چیدن برگ ها آب جوش اضافه کنید تا سطح روی
برگها را کمی بگیره چون آب برگ ها رو بالا میاره نمی توانید همسطح شان کنید ولی مقدار زیادی از برگ ها رو میگیره و بعد باید سطح روش روشون رو با یک سینی و یا یک درب ببندید . برای یک شب اجازه بدهید که داخل این آب جوش برگها نمک سود و آماده کنسرت کردن بشوند. بعد از آن که یک شب گذشت، دسته های برگ را از آب خارج کرده که  و آبشان که رفت رول کنید و داخل شیشه بچینید. هنگام چیدن برگ ها در شیشه برگ ها سبزی خود را از دست داده اند. برای برگها بزرگ از شیشه ای یک لیتری استفاده کنید که برگ های بیشتری جا بگیرد و فشرده و تنگاتنگ هم پر کنید. در  انتخاب برگ ها دقت کنید مونده و پلاسیده نباشند ؛ زیرا وقتی داخل آب جوش برای یک شب بمانند بیشتر پلاسیده و از بین می‌روند . وقتی شیشه را پر کردید رویش آب جوش کاملا نمکی بریزید .  صبر کنید که یک مقدار آب پایین برود و مجدد سرش رو پر کنید . حتما باید دور شیشه را تمیز و خشک کنید. پس در انتخاب برگ ها دقت کنید برگ تازه ، نازک و پشت برگ ها شیار عمیق و ضخیمی نداشته باشد. سپس درب شیشه را محکم ببندید و داخل آب جوش بگذارید .
برای مدل بعدی به همان روش در لابه لای هر 5-6 برگ، 1 قاشق غذاخوری سرحالی نمک بریزید و برگ ها را آماده پیچیده کنید. چون در این مدل آب جوش استفاده نمی شود ، پس از یک ظرف پلاستیکی استفاده کنید. اگر خواستید آب جوش بریزید ظرف مسی و آهنی استفاده نکنید. شروع کنید دسته های برگی که نمک پاش کرده اید را رول کنید و در شیشه ای که با آب جوش ضدعفونی شده بچینید . در این روش لازم نیست دیگر لازم نیست هر بار لابه لای برگ ها را نمک پاش کنید .  یه بار که لای شان نمک پاشیدید کافی است و بعد آن ها را  رول کنید و داخل شیشه بچینید . حتما اگر که بتوانید برگ انگور سبز تهیه کنید تا برگ انگور قرمز بهتر است .دلمه که درست می کنید ، برگها خیلی تیره نمی شوند . اما برگ انگور قرمز خوشمزه تر است. تعداد برگ های یک دسته رو انقدر بردارید که در پیچیدن راحت باشید و در حین پیچیدن و رول کردن به برگ ها آسیبی وارد نشود. شیشه ها را که پر کردید ، روی هر کدام 1  قاشق غذاخوری نمک دریا بریزید ،  سپس با آب جوش ساده پر کنید. این بار نیازی نیست که آب جوش نمکی و شور باشد . تا آنجا که امکان دارد ساقه برگ های انگور همراه با برگ ها  پیچیده شود . هم باعث می شود برگ ها عطر و طعم
ترش مانند و خوشمزه ای به بگیرند و هم یک نوع نگه دارنده طبیعی برای برگ ها محسوب می شود.
از اونجایی که آب باعث می شود برگ ها بالا بیایند از سیخ های چوبی کمک بگیرید و روی برگ ها قرار دهید  که برگ ها کاملا پایین بروند و در آب و نمک قرار بگیرند و بیرون آب و نمک نیایند که برگ های سطح شیشه بعدا خراب نشوند . بعد درب شیشه ها را ببندید.  اگر بعد از اضافه کردن آب کاملا داغ و جوش رنگی تمام برگ ها برگشت و از سبزی بودن  در آمدند درب شیشه را  ببندید و  شیشه ها را سر و ته و پتو پیچ می‌کنید که مرحله پلمپ انجام شود اگر هنوز برگ ها سبزی خود را از دست نداده بودند باید شیشه ها را داخل آب روی اجاق بگذارید و برای 10 دقیقه تا یک ربع بگذارید بمانند. بعد آنها را سر و ته کنید و پتو پیچ کنید و بگذارید مرحله پلمپ شیشه ها تکمیل شود .
در روش بعدی در یک و نیم لیتر آب جوش 2 قاشق غذاخوری نمک دریا بریزید . برگ ها را دسته ای داخل آب جوش بگذارید.  دسته  . بعد از چند دقیقه که رنگشان برگشت سریع از داخل آب خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید.  
#آشپزخانه_غذاهای_ترکیه_ایی
#کنسرو_برگ_انگور
#دلمه_برگ

دوستتون دارم و باعث افتخار من جلوی خانواده همسرم هستین 🙏🌹 لطفتون مستدام 💝💖👩‍🍳💫🎉

همه توضیحات ...