طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/آموزش بستنی سنتی زعفرانی عین بستنی بازاری،بسیار خوشمزه و کشدار

3,231 بازدید
بیشتر
Haniehkitchen
Haniehkitchen
دراین ویدئو طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی رو آموزش می بینید که مثل بستنی سنتی های بازاری خوشمزه و کشداره و راز یخی نشدنش رو هم گفت ...
دراین ویدئو طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی رو آموزش می بینید که مثل بستنی سنتی های بازاری خوشمزه و کشداره و راز یخی نشدنش رو هم گفتم🥰👌

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی:
_3لیوان شیر پر چرب
_1لیوان خامه صبحانه
_گلاب مرغوب 1/3 لیوان
_زعفران دمکرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری پُر
_شکر 300 تا 350 گرم(من 320گرم زدم و کافی بود)
◀دقت کنید اگر شکر زیاد باشه بستنی نمیبده،از طرفی کم کردن شکر هم میتونه روی بافت بستنی تاثیر منفی بذاره.

_ثعلب مرغوب 2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)

_  خامه صبحانه برای تهیه خامه یخ زده(من ۱۲۵ گرم استفاده کردم ولی اگر خیلی پر خامه دوست دارید ۲۰۰ گرم رو کامل استفاده کنید)
_مقداری خلال پسته(به دلخواه)

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی اصیل:
.
شکر و ثعلب را در کاسه ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
◀این عمل برای باز شدن ثعلب و جلوگیری از گوله شدن آن در شیر بسیار مؤثر است.
شیر را در قابلمه رو حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و ثعلب و شکر را کم کم اضافه و مدام و سریع با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب و شکر کاملا حل شده و ثعلب گلوله نشود.
در آخر برای 5 تا 7دقیقه روی حرارت ملایم مواد بستنی زعفرانی رو هم بزنید تا شیر کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید.

سپس گلاب و زعفران غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید.
◀اگر دوست دارید شکلاتی شود در این مرحله پودر کاکائو را الک و به مواد اضافه کنید،میزان پودر کاکائو به سلیقه شما بستگی دارد.
خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شده و کم کم به محتویات قابلمه اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس مایه را صاف کرده و در کاسه ترجیحا استیل ریخته وبه مدت ۴۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
.
هر 30 تا 45 دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده و از اطراف ظرف شروع به هم زدن کنید.
◀این عمل رو آنقدر تکرار کنید تا همه محتویات ظرف بستنی کاملا سرد شده و بستنی خودش را بگیرد و در زمان همزدن از کاسه جدا شود.این مرحله معمولا 4 تا 5 ساعت طول بکشد.
◀بعد از اینکه بستنی زعفرانی خودش را کمی گرفت انواع مغز+خامه یخ زده تکه تکه شده را به بستنی اضافه و مخلوط کنید.
بستنی سنتی زعفرانی را در ظرف در دار بریزید و حدود  8 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.

دوست جونا اگر سوالی باقی مونده ،در کامنت ها بپرسید حتما جواب میدم💚


❤دوستون دارم❤
👇👇👇
@Hanieh.kitchen   ☚ ☚

من هانیه هستم  ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen

♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen

#بستنی_سنتی
#بستنی_سنتی_زعفرانی
#بستنی_خانگی

همه توضیحات ...