آموزش ساده نان همبرگر کلاسیک، همراه با فنون و نکات خمیر

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در دومین قسمت از سری مطالب آموزشی دانشگاه نان، آموزش کامل تهیه خمیر و پخت نان همبرگر به سبک کلاسیک را تقدیم می‌گردد. نکات مهم در ...
در دومین قسمت از سری مطالب آموزشی دانشگاه نان، آموزش کامل تهیه خمیر و پخت نان همبرگر به سبک کلاسیک را تقدیم می‌گردد. نکات مهم در مورد درست کردن خمیر، نوع آرد، و هرآنچه برای موفقیت لازم است بدانید را، به زبانی ساده و واضح برای شما توضیح می دهم

منظور از نان همبرگر کلاسیک این است که این نان بر خلاف نان همبرگر سبک بریوش (که اندکی شیرین است و بافت بیش از حد نرمی دارد که حین خوردن یک برگر سنگین متلاشی می شود و اکثر فست فود ها از آن استفاده میکنند) نانی است طبیعی، اصیل و خالص. آنچه در نانوایی های فانتزی ایران فروخته می شود نیز نانی نیمه صنعتی است ولی نانی که آموزش داده میشود، فاقد هرگونه افزودنی، بهبود دهنده، و روغن است که باعث می شود تنها طعم لذت بخش نان گندم خالص، مکمل طعم برگر شما باشد.

مواد اولیه برای تهیه یک کیلو گرم خمیر (۴ عدد نان بزرگ)
آب: ۴۰۰ میلی لیتر
آرد ستاره (آرد مورد استفاده در نانوایی های فانتزی): ۵ و ۱/۴ پیمانه (هر پیمانه ۲۵۰ میلی لیتر)
پودر خمیر مایه فوری: ۲ قاشق غذا خوری صاف
نمک: یک قاشق غذاخوری صاف

همه توضیحات ...