آموزش بامیه به روش قنادی:کامل ترین پکیج بامیه در فضای مجازی در چندین شکل به همراه آموزش سبد بامیه

20,663 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش بامیه درجه یک در چندین شکل به همراه سبد بامیه به سبک کارگاه با تمام نکات از صفر تا صدش رو براتون تهیه کردم پس سیوش کن که ت ...
آموزش بامیه درجه یک در چندین شکل به همراه سبد بامیه به سبک کارگاه با تمام نکات از صفر تا صدش رو براتون تهیه کردم پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏


مقدمه-00:00
سبد بامیه-01:07
خمیر بامیه-08:17
انواع ماسوره ها-12:50
پخت بامیه ها-13:30
------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار کارگاهی:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
--------------------------------------------------------------------

🍴مواد لازم🍴

آب:۴۵۰ گرم

روغن مایع:۷۰ گرم

آرد:۳۰۰ گرم

شربت بار:۲۰ گرم

تخم مرغ:۴ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

❌مواد سبد بامیه:

آب:۳۰۰ گرم

روغن مایع:۶۰ گرم

شکر: یک قاشق غذاخوری

آرد:۱۵۰ گرم( از آرد شیرینی های لایه ای استفاده نشه)

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ:۳ عدد

⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

🍴موادلازم🍴


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕



❌❌نکات مهم❌❌

❌❌❌ این آموزش کاملا به سبک کارگاه هستش و سالهاست که در کارگاه خودمون در حجم بالا تولید و عرضه میکنیم برای میزان بیشتر برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید.

❌❌نکات مهم❌❌

🔴از روغن زولبیا میشه برای بامیه استفاده کرد ولی از روغن بامیه برای زولبیا نمیشه استفاده کرد. پس اگر روغن اضافه زولبیا رو دارید میتونید برای بامیه هم استفاده کنید  و اگر روغن بیش از حد کف کرد یعنی روغن سوخته و بهتره که روغن رو عوض کرد

🔴از آرد جوندار یا آرد قوی استفاده نشه بهتره آرد قوی منظور آردی هستش که میزان بیشتری سبوس گیری شده و میزان آبخوریش بیشتره. با این میزان اگر از آرد قوی استفاده کنید خمیرتون سفت میشه و در نتیجه بامیه ها تو روغن داغ ترک میخوره و منظور از آرد ضعیف آرد نان سنگک و لواش نیست آردی که نسبت به آرد قوی ضعیف باشه همون آردی که برای شیرینیهای خشک و کیک استفاده میشه منظورمه

🔴غلظت شربت بار بامیه نسبت به شربت بار زولبیا بیشتره و آموزش شربت بار رو قبلا داشتیم و نوع شربت بار اینکه ساده باشه یا زعفرونی اصلا فرقی نداره فقط شربت بار حتما گلاب داشته باشه که بوی سرخ کردنی رو بگیره و حتما گلوگز و یا بادکا داشته باشه وگرنه بامیه هاتون نرم میشه و روز بعد مات میشه و اگر دوست دارید بامیه کم شیرین باشه مدتی که بامیه هارو تو شربت بار میندازید رو کمتر کنید در نتیجه بامیه ها شربت بار کمتری به خودشون جذب میکنند

🔴نوع وانیل تو‌خمیر مهمه خیلی از دوستان میپرسن که تو قنادی چی میزنن که بوی تخم مرغ نمیده ولی ما توی خونه درست میکنیم بوی تخم مرغ میده تنها راهش اینکه تو خمیر حتما از وانیل بیشتر یا وانیل درجه یک استفاده میشه و حتما شربت بار بایستی گلاب داشته باشه که دیگه بوی تخم مرغ و سرخ کردنی نداشته باشه

❌❌لطفا فیلم رو چند بار با دقت ببینید تمام نکاتش رو در نظر بگیرید  بعد دست به کار بشید تمام نکات رو توی فیلم ذکر کردم بازم سوالی داشتید کامنت کنید حتما جواب میدم و اگر درستش کردی خوشحال میشم نظرت رو برام کامنت کنی🙏❤️

همه توضیحات ...