مرباى به خوشمزه و خوشرنگ

hanan__cook
hanan__cook
سلام به روى ماهتون به آشپزخانه ى حنان كوك خوش آمدين 🌹❤️امروز اومدم با يه مرباى به خوشرنگ و لذيذ،مربای به یکی از انواع م ...
سلام به روى ماهتون به آشپزخانه ى حنان كوك خوش آمدين 🌹❤️
امروز اومدم با يه مرباى به خوشرنگ و لذيذ،
مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و رنگ های متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم مرباى به 👇🏻
به يك كيلو
شكر ٩٠٠گرم (ميتونيد يك كيلو شكر بريزيد ولى زيادى شيرين ميشه )
آب ليمو دو قاشق غذاخورى
هل و چوب دارچين به مقدار لازم
دانه ى به يك قاشق مربا خورى
آب تا جايى كه روى به رو بگيره
طرز تهيه👇🏻
برای تهیه مربای به ابتدا به‌ها را مى شوییم و ورقه هاى نازك خرد مى کنیم، سپس داخل قابلمه ريخته و آب تا جايى كه روى به رو بگيره ميريزيم و روی حرارت قرار ميديم با در بسته و با شعله ى كم به مدت يك ساعت تا به‌ها به خوبی بپزند، بعد از اون شكر رو به همراه چوب دارچين و هل و دونه هاى به رواضافه كرده در اين مرحله هم نميزنيم تا خود شكر حل بشه بعد ميتونيم يه هم كوچولو بزنيم و با دم كنى و شعله كم اجازه ميديم تا به كم كم بپزه و قوام بياد و قرمز رنگ بشه ، من از يه ورق ليمو خشك استفاده كردم براى خوشرنگتر شدن به ،بعد از گذشت دو ساعت دونه هاى به رو در مياريم و ميزاريم مربا به رنگ دلخواه برسه، بعد از گذشت چهار الى پنج ساعت قوام مربا رو تست ميكنيم اگر خوب بود آبليمو رو اضافه كرده و ده دقيقه ميزاريم بپزه ، بعد از اون شعله رو خاموش كرده و با در بسته و دم كنى كنار ميزاريم به مدت يه شبانه روز تا خوب خنك بشه بعد از اون درون ظرف دردار و توى يخچال نگهدارى ميكنيم
نكته ⬅️اگه ميخواين به قرمز خوشرنگ بشه حتما بزاريد پنج الى شش ساعت بپزه تا به رنگ دلخواه برسه ، و يا اينكه از قابلمه ى مسى استفاده كنيد
نكته⬅️ اگر حس كردين مربا قرمز نشده و غليظ شده حتما مقدارى آب اضافه كرده و بزاريد بپزه تا قرمز بشه
نكته⬅️ اگر مربا خوب قوام نياد باعث ميشه مربا زود كپك بزنه ، واگر زياد غليظ بشه باعث شكرك ميشه پس اصول رو رعايت كنيد
و نكته ى آخر ⬅️وقتى شكر رو ريختين به هيچ عنوان هم نزنيد تا شكر توى آب حل بشه بعد يه هم كوچولو بزنيد به دليل اينكه هم زدن باعث شكرك زدن مربا ميشه
اميدوارم كه خوشتون اومده باشه ،نوش جان همگى ❤️🌹

همه توضیحات ...