نان فوکاچیا (فوکاچا) بدون نیاز به ورز دادن

Parvin Parnaan
Parvin Parnaan
سلام🙋🏻‍♀️ من بالاخره یه ویدئوی آموزشی با امکانات محدودی که دارم، به عشق شماها درست کردم🌾❤️فوکاچیا (فوکاچا) بدون نیاز به و ...
سلام🙋🏻‍♀️ من بالاخره یه ویدئوی آموزشی با امکانات محدودی که دارم، به عشق شماها درست کردم🌾❤️
فوکاچیا (فوکاچا) بدون نیاز به ورز دادن🤗 👌
مقدار مواد اولیه و مراحل کار هم در کلیپ هست.
فقط چندتا نکته رو بهتون بگم:
یکی اینکه از آرد نان فانتزی یا آرد همه منظوره استفاده کنید. دوم اینکه،شما مقدار آب رو از کمترین میزانی که در دستور گفتم بریزید اگر دیدید خمیرتون سفته بقیه اش رو هم بریزید.
مقدار آب با توجه به میزان جذب آب آردها تغییر میکنه. زمان تا زدن های خمیر حتما دستتون رو مرطوب کنید، اینطوری اگر خمیرتونم سفت بود بازم بهش رطوبت بیشتری میرسه تا نرم تر بشه،خمیر در انتهای کار در کاسه ،حتما باید دو تا دو نیم برابر و سبک بشه. و اینکه خمیر این نون شل هستش و در استراحت ها کم کم خودشو جمع میکنه ،پس نگران نشید. فقط موقع برگردونن کاسه روی سینی من اشتباها دوربینمو خاموش کردم و اون قسمت توو فیلم نیست،بعدش متوجه شدم که دیگه دیر بود،  خمیری که خوب حجم گرفته، به راحتی از کاسه جدا میشه. و با نوک انگشت هاتون که مرطوبش کردین باز میشه.
در آخر حتما فرتون داغ داغ داغ باشه.
اگر از دستور استفاده کردید خیلی خوشحال میشم که منبع اش رو هم معرفی کنید🌾🙏🏻

#نان #نون #نانوایی #نان_خانگی #bread  #parvin_parn#نون #نان #breadmaking

همه توضیحات ...