طرز تهیه مواد کیک آینه ای / کیک براق Spiegelkuchen

Herai Matbakh / هری مطبخ
Herai Matbakh / هری مطبخ
نکته : اگر از خامه استفاده میکنید همون جوری که گفتم از شب قبلش کیک تان را خامه بزنید و در یخچال بزارید تا فردا موقع که میخوا ...
نکته :
اگر از خامه استفاده میکنید همون جوری که گفتم از شب قبلش کیک تان را خامه بزنید و در یخچال بزارید تا فردا موقع که میخواستید مواد کیک آینه ای / کیک براق را رویش بریزید از یخچال بیرون بیاورید … و اگر از باترکرم استفاده میکنید نیازی نیست که کیک تان یک شب داخل یخچال بماند تا صفت شود فقط چند ساعت کافیست و بعد مواد آینه ای / براق که تقریباً سرد شده بریزید روی کیک تان .


مواد لازم برای تزیین کیک آینه ای / کیک براق:
گلوکز مایع 200 g
شیر عسل 200 g
شکر 300 g
آب 150 ml
پودر ژله بی رنگ 20 g
شکلات/ کاکائو سفید 350 g
رنگ خوراکی بهتره ژله ای باشه


Zutaten für die Dekoration eines Spiegelkuchen:
200 g Glukosesirup( Siehe separates Video)
200 g Honigmilch ( Siehe separates Video)
350 weiße Schokolade
20 g farblose Götterspeise
300 g Zucker
150 ml Wasser
Gewünschte Lebensmittelfarbe

همه توضیحات ...