اُسکار خوشمزه ترین کیک متعلق به کیک شکلاتی دبل چاکلته 🥮 #کیک
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
پوست نارنگی یا پرتقال یا وانیل ۱ ق چ
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
تخم مرغ و شکر و پوست نارنگی رو با همزن انقدر بزنید تا خوب کرمی بشه حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه مخلوط کنید خالا مواد خشک رو الک کنید و خوب ترکیبش کنید . قالب رو چرب کنید اگه دوست دارید داخلش پودر کاکائو بچرخونید تا کیکتون تیره تر بشه و جذاب تر. حالا مایع رو داخلش بریزید و بزارید توی فر برتی ۵۰ دقیقه بپزه
دمای فر برقی. ۱۶۰ درجه
دمای توستر ۱۵۰ درجه
فر گازی ۱۷۵ درجه
بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید حتما
#سس_شکلاتی
شیر ۱ لیوان
شکر ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
همه مواد رو باهم ترکیب کنید روی شعله ملایم بزارید تا به غلظتی برسه که توی فیلم مشاهده میکنید
شکر ۱ پیمانه
پوست نارنگی یا پرتقال یا وانیل ۱ ق چ
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
تخم مرغ و شکر و پوست نارنگی رو با همزن انقدر بزنید تا خوب کرمی بشه حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه مخلوط کنید خالا مواد خشک رو الک کنید و خوب ترکیبش کنید . قالب رو چرب کنید اگه دوست دارید داخلش پودر کاکائو بچرخونید تا کیکتون تیره تر بشه و جذاب تر. حالا مایع رو داخلش بریزید و بزارید توی فر برتی ۵۰ دقیقه بپزه
دمای فر برقی. ۱۶۰ درجه
دمای توستر ۱۵۰ درجه
فر گازی ۱۷۵ درجه
بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید حتما
#سس_شکلاتی
شیر ۱ لیوان
شکر ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
همه مواد رو باهم ترکیب کنید روی شعله ملایم بزارید تا به غلظتی برسه که توی فیلم مشاهده میکنید
همه توضیحات ...