دوره جامع طراحی سیویل مجتمع‌های صنعتی و نفتی

37 بازدید
بیشتر
PetroCivil
PetroCivil
سلاممن احمد آغشلویی هستم مدرس دوره های سیویلدر دوره طراحی مجتمع های صنعتی و نفتی موارد اساسی طراحی عمرانی با کاربرد در پ ...
سلام
من احمد آغشلویی هستم مدرس دوره های سیویل
در دوره طراحی مجتمع های صنعتی و نفتی موارد اساسی طراحی عمرانی با کاربرد در پلنت های نفتی و مراکز نیروگاهی، مراکز صنعتی و مجتمع های بزرگ مسکونی، تجاری و شهرک های صنعتی و پروژه های شریان های حیاتی، خطوط لوله، و کابل های مخابراتی و سایر سیستم ها، به شما آموزش داده خواهد شد.
اگر مهندس عمران هستید و علاقه دارید که یاد بگیرید چه جوری در فضای صنعتی و نفتی مشغول به کار بشوید؛ دوره سیویل برای شما طراحی شده است.
اگر بخواهیم کلمه سیویل را یه کم بیشتر توضیح بدهیم باید به این نکته توجه کنیم که سیویل در لغت انگلیسی به مهندسی عمران در حالت کلی گفته می شود. ولی در ایران برای بخشی از مهندسی عمران که در حوزه صنعت و نفت شاغل به کار هستند و هدف از آن برقراری یک هارمونی و هماهنگی بین محیط زیست، بین زمین طبیعی، بین شرایط جغرافیایی و پلنتی هستش که بعدها ساخته خواهد شد، مهندسی سیویل می گوییم.
در مقابل این لغت، مهندسی سازه قرار می گیرد. مهندسی سازه هدفش طراحی اسکلت های فولادی، بتنی، شالوده ها و فونداسیون تجهیزات است که بعدا کارخانه یا کل پلنت می خواهد روی آن قرار بگیرد. بنابراین مهندسی عمران به لحاظ صنعتی و نفتی به این دو شاخه ی اساسی تقسیم می شود.
در این دوره تمرکز ما صرفا روی قسمت سیویل است.
اگر بخواهیم مهندسی سیویل را صرفا برای نفت تخصیص بدهیم می توانیم از اصطلاح پتروسیویل که عنوان سایت ما هست، استفاده کنیم.
در این دوره ما نه تنها راجع به نفت، بلکه راجع به صنعت هم صحبت خواهیم کرد. برای صنعت تمام مشخصات و اصول و استانداردهایی که برای نفت گفته می شود هم قابل استفاده است؛ با این تفاوت که در صنعت نفت ما معمولا با شرکت های خارجی و با شرکای خارج از ایران هم در ارتباط هستیم و این قسمت، نیازمند مقداری دانش زبان انگلیسی و توجه به استاندارد ISO و توجه به سیستم های IMS و یک سطح بالایی از استاندارد تولید مدارک است.
وقتی شما این استاندارد را یاد بگیرید، انجام کارهای صنعتی به مراتب برایتان راحتتر خواهد شد.
شما مطمئنا همکاران خوبی را از اطراف خودتان می شناسید که با دانشی شاید کمتر از دانش شما، در یک شرکت بین المللی مشغول به کار هستند. شاید شما فکر می کنید که « من از این خیلی متبحرتر هستم » ولی الان جایگاه اجتماعی، جایگاه شغلی ایشان، دعوت ایشان از طرف شرکت های بین المللی، موقعیت کارش، سفرهای خارج از ایرانش و تمام اتفاقات خوبی که برایش می افتد؛ برای شما سوال برانگیز شده است که آیا یک مهندس عمران می تواند در صنعت یا در نفت یا در پروژه های مگاپروژه و پروژه های شریانی هم مشغول به کار بشود یا نه؟
در این چند روز با دوستان که مصاحبه می کردیم همه شان وقتی می گفتیم یک مهندس عمران قرار است در صنعت کار کند، احساس می کردند « صنعت؟! عمران؟! »، خیلی فاصله بین این دو کار می دیدند. در حالیکه به سادگی اگر به این نکته توجه کنیم که وظیفه ی ما به عنوان مهندس سیویل تبدیل خاک طبیعی به یک پلتفرم، به یک سطح آماده است که بتواند یک کارخانه رویش سوار بشود متوجه می شویم که زیرساخت و بستر تمام کارخانه ها را ما آماده می کنیم، به عنوان مهندس سیویل.
و بعد که یک ذره عمیق تر نگاه بکنیم همین پلت فرم نیاز به یک اده دارد که به شبکه سراسری راه ها وصل بشود. نیاز به یک کانال خیلی مفصل دارد که خطوط لوله به آن وصل بشود. بایستی این محوطه در برابر بارش و سیل محافظت بشود. خطوط شریانی داخل پلنت بایستی به درستی کار بشود و نهایتا آب مورد نیاز و فاضلاب دفع شده ی آن مدیریت بشود. همه ی این کارها وظیفه ی شما به عنوان مهندس سیویل است.
ما در این دوره، این 6 فعالیت اصلی را به طور کامل تشریح خواهیم کرد و در ابتدای دوره اصول و تولید مدارک در لول (سطح) مهندسی و در سطح استاندارد جهانی را برایتان خواهیم گفت.
بنابراین ما اگر بخواهیم دوره را خلاصه کنیم می توانیم آن را در 4 فصل اساسی برایتان مطرح کنیم.

همه توضیحات ...