آموزش کباب کوبیده رستورانی مثل سرآشپزها و سه رازچسبیدن،نریختن کباب کوبیده how to make gerilled kebab

شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
مثل سرآشپز ها کباب کوبیده رو درست کنید. آموزش کباب کوبیده رستورانی و سه راز سفت نشدن و نریختن کباب کوبیده روی منقلhow to mak ...
مثل سرآشپز ها کباب کوبیده رو درست کنید.
آموزش کباب کوبیده رستورانی و سه راز سفت نشدن و نریختن کباب کوبیده روی منقلhow to make gerilled kebab

کباب کوبیده یکی از انواع کباب های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. جالب است بدانید این محبوبیت به حدی است که این کباب را به پر مصرف ترین کباب در بین ایرانیان تبدیل کرده است.
کباب کوبیده مانند خورش قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که از آن خوشش نیاید. کباب کوبیده اصیل ایرانی با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی امروزه این کباب با گوشت گوساله نیز طبخ می شود.
در این دستور برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی ( قلوه گاه ) و گوشت گوساله ( راسته ) استفاده شده است که تقریبا بهترین ترکیب برای کباب کوبیده است. با این ترکیب می توانید کباب کوبیده ای یکدست و با چربی متعادل تهیه کنید.

آموزش کباب کوبیده رستورانی:
600 سردست گوساله
400 قلوگاه گوسفندی کم چرب
300 تفاله پیاز
نمک13 گرم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده 2 گرم
جوش شیرین 3 گرم
ترکیب گوشتتون  رو اول تخودی(سایز12)(بزرگترین سایز) چرخ کنید و به خوبی ورز بدید و بسته بندی (کتابی) و به مدت 2/3 روز فریز کنید.

*هر موقعی که هوس کوبیده کردید به اندازه ی نیاز بردارید و به مدت سه چهار ساعت در یخچال بگذارید تا نیمه منجمد بشه.
و پیاز رو سه بار با دنده درشت یا یه بار با دنده متوسط چرخ میکنیم و 80٪ آبش رو میگیریم و با ادویه جات میکس میکنیم و کاور میکنیم و به مدت سه ساعت درون فریزر قرار میدیم تا نیمه منجمد بشه (چسب کباب بالاتر میره و فشاری به چرخ گوشت وارد نمیشه.
بعد از این مدت زمان، جوش شیرین رو به پیاز میزنیم و مخلوط میکنیم و پیاز رو با گوشت مخلوط میکنیم و دو بار با دنده متوسط(کبریتی یا سایز 4/5) چرخ میکنیم و بعد از هر بار چرخ کردن،
حسابی ورز و هواگیری میکنیم.

در مورد جوش شیرین:
به این دلیل که در جا مصرف میکنید ضرری نداره.
جایگزینش، 1*فیله یا شینسل مرغ2* گوشت و پیاز باید نیمه منجمد باشه. 3*دل و روده چرخ گوشت رو درون یخچال قرار بدید. 4*قدرت چرخ گوشت باید بالا باشه 5*ورز حسابی بعد از هر بار چرخ کردن 6* ترکیب مناسب7* استراحت بعد از اتمام کار به مدت نیم ساعت در سردترین جای یخچال.

بایستید تا منقلتون یه خاکستر روش بیوفته بعد کوبیده ها رو کباب کن یکمم آبدار (زودتر) از رو منقل برشون دار.
برای حمایت ازم لایک❤سفید رو قرمز کنید❤❤❤
👨‍🍳👩‍🍳🍽
بوی کباب می‌رسد از مطبخم به دل/ پیغام آشنا نفس روح‌پرور است»
این شعر را شیخ اطعمه، قرن هفتم هجری در وصف کباب سروده است تا سندی باشد که ثابت کند کباب نه‌تنها حالا جزو محبوب‌ترین غذاهاست، بلکه از گذشته سلیقه ذائقه ایرانی بوده است.
البته مشخصا کباب کوبیده امروزی منظور ایشون نبوده.

🛑 کباب کوبیده  غذای مورد علاقه ناصرالدین شاه

برخی در تاریخ نوشتند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که سفرهایی به سرزمین  قفقاز داشته و نوعی غذای قفقازی را به ایران وارد کرده که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده‌اند و شکل اولیه کوبیده را خلق کردند.
از طرفی برخی معتقدند زمان ولیعهدی ناصرالدین شاه در تبریز ملازمی (نوکر،همدم)  بود به نام حاج علی الله که کباب های دلچسبی طبخ می کرد و همان تبحر او باعث شد که با آمدن ناصرالدین شاه و آغاز حکومت وی در تهران حاج علی الله نیز جزء آن شش نفری باشد که با او به تهران آمدند.
و چنین می شود که حاج علی الله راه گشا کباب کوبیده به حرم ناصرالدین شاه میشود.

◀️البته این غذا در دوره شاه اسماعیل صفوی نیز مشابهی داشته و البته به گفته برخی مولفین شاید به بیش از ۵۰۰ سال قبل هم برسد ،
اما کوبیده به صورت امروزی از دوره قاجار فراگیر شد.

◀️یک نکته  اینکه در گذشته دور برای تهیه‌ی گوشت های کبابی، به جای سیخ فلزی از تَرَکِه‌‌های تر و تازه استفاده می‌شد. آن‌ها را تیز می‌کردند و گوشت را بر آن‌ها سوار کرده و روی آتش می‌گذاشتند (قطعا نه کوبیده امروزی).
ترکه‌های نازک انار بهترین سیخ‌های طبیعی را به وجود می‌آورند. در هنگام استفاده از ترکه به جای سیخ باید آتش را به دقت تنظیم و کباب را به درستی بر روی آتش می‌چرخاندند تا سیخ یا کباب نسوزد.
اصطلاح «نه سیخ بسوزه نه کباب» هم اشاره به همین موضوع دارد.

🔶مظفرالدین شاه که پس از ناصرالدین شاه به سلطنت رسید، آشپز معروف او را از دربار بیرون کرد و میرزا علی اکبر خان (آشپز ناصرالدین شاه) هم در بازار تهران دکانی باز کرد و در آن به مردم کباب می‌فروخت. گفته می‌شود این مغازه اولین کبابی ایران در بازار تهران بوده است.

🛑واحد شمارش چلوکباب «دست» است.
یک دست چلوکباب معمولاً به یک بشقاب پر از پلو، کباب برگ (یک سیخ) یا
کوبیده (دو سیخ) گفته می‌شود که همراه با گوجه فرنگی کباب شده، سماق، پیاز و نوشیدنی (معمولا دوغ) سرو می‌شود.

#آشپزی #غذا #کباب #کباب_کوبیده #کبابکوبیده #کوردی #کوبیده #کورد #خوشمزه #آموزش #جوجه #کباب_تابه_ای #کوردستان

همه توضیحات ...