طرز تهیه دسر پاناکوتا به همراه ژله توت فرنگی ، دسر آسان و خوشمزه ، آموزش آشپزی ایرانی

3,754 بازدید
بیشتر
setareh food
setareh food
...
#آموزش_دسر
این دسر از اوناس که درست کنی عاشقش میشی
خیلی کم دردسر و راحته پس امتحانش کن😍
.
مواد مورد نیاز برای دسر پاناکوتا و ژله توت فرنگی
شیر دو لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
ژله توت فرنگی
آب جوش یک لیوان و نیم
.
طرز تهیه دسر :
پودر ژلاتین رو با چند قاشق شیر سرد مخلوط میکنیم
و‌روی‌بخار کتری به روش بن ماری ذوب میکنیم
برای بهتر حل شدن این کارو انجام میدیم وگرنه میتونین همین طوری به شیر سرد اضافه کنین


حالا شیر و شکر و خامه و ژلاتین رو داخل
قابلمه میریزیم
و مدام هم میزنیم تا شکر حل بشه
نیازی به جوشیدن شیر نیست
سپس حرارتو خاموش میکنیم
و وانیل رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم پاناکوتاه کاملا خنک بشه
قالب رو چرب میکنیم و پاناکوتاه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال تا چند ساعتی بمونه و ببنده
تو این فاصله یک‌بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم
برای اینکه بهتر حل بشه میتونید روی بخار کتری(به صورت بن ماری )حل کنید
اجازه بدین هم دمای محیط بشه  
بعد از اینکه پاناکوتاه بست با دقت از دیواره ها جدا میکنیم و داخل ظرف مورد نظر بر میگردونیم
حالا ژله هم دمای محیط رو داخل قسمت خالی میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده
این دسر خوشمزه رو میتونین با هر چیزی که دوس دارین تزیین کنین
-----------------------------------
برای سابسکرایب کردن کانال من لینک زیر لمس کنید
@setarehfood
------------------------------------
صفحه اینستاگرام من
Instagram: setareh.food
-------------------------------------
🕒TimeStamps Chapters : زمان بندی بخش های مختلف ویدیو
00:00 : مقدمه
01:00 : مواد لازم
01:40 : طرز تهیه
04:39 :  روش بن ماری
-----------------------------------
آموزش آشپزی با ستاره فود 👇🏻
آموزش آشپزی با ستاره فود
------------------------------------
آموزش دسر با ستاره فود 👇🏻
آموزش دسر با ستاره فود
-------------------------------------
ولاگ باستاره فود 👇🏻
ولاگ با ستاره فود
--------------------------------------

همه توضیحات ...