آموزش باسلوق/راااحت و عالی، بدون ژلاتین/آموزش آشپزی ایرانی

آشپزخانه کیمیا
آشپزخانه کیمیا
سلام به خوشمزه پزای کانالبه آشپزخانه ی کیمیا خیلی خوش اومدینبا آموزش آشپزی ایرانی در خدمتتون هستم بایک شیرینی اص ...
سلام به خوشمزه پزای کانال
به آشپزخانه ی کیمیا خیلی خوش اومدین


با آموزش آشپزی ایرانی در خدمتتون هستم بایک شیرینی اصیل ایرانی بنام باسلق یا باسلوق. این شیرینی دراعیاد و در شب یلدا استفاده میشود.
این شیرینی خوشمزه و آسان بسیار پرطرفدارهست.‌این شیرینی بدون فر و همزن آماده میشه که بسیار لطیف هست. باسلوق را میتوانیدبدون ژلاتین و بادکا آماده کنید.

اگر آموزش آشپزی این کانال رو دوست دارید ممنون میشم با سابسکرایب و لایک و کامنت به من انرژی بدین.


موادلازم باسلوق ۲۰عدد

آرد نشاسته گل گندم.              ۱۰۰گرم
آب                                        ۲۰۰گرم
شکر.                                    ۱۵۰گرم
وانیل.                                   کمی
هل دم کرده.                         ۳قاشق غذاخوری
گلاب.                                   ۱/۴ لیوان فرانسوی
نارگیل و گردو برای تزیین


نکته:جذب آب نشاسته ها باهم متفاوت هست. اگر دربین پخت نشاسته شماخیلی سفت شد میتونید آب جوش اضافه کنید.‌


#آموزش_آشپزی
#باسلوق
#آشپزی_آسان
#دسر_خانگی

همه توضیحات ...