آموزش باسلوق/راااحت و عالی، بدون ژلاتین/آموزش آشپزی ایرانی
سلام به خوشمزه پزای کانال
به آشپزخانه ی کیمیا خیلی خوش اومدین
با آموزش آشپزی ایرانی در خدمتتون هستم بایک شیرینی اصیل ایرانی بنام باسلق یا باسلوق. این شیرینی دراعیاد و در شب یلدا استفاده میشود.
این شیرینی خوشمزه و آسان بسیار پرطرفدارهست.این شیرینی بدون فر و همزن آماده میشه که بسیار لطیف هست. باسلوق را میتوانیدبدون ژلاتین و بادکا آماده کنید.
اگر آموزش آشپزی این کانال رو دوست دارید ممنون میشم با سابسکرایب و لایک و کامنت به من انرژی بدین.
موادلازم باسلوق ۲۰عدد
آرد نشاسته گل گندم. ۱۰۰گرم
آب ۲۰۰گرم
شکر. ۱۵۰گرم
وانیل. کمی
هل دم کرده. ۳قاشق غذاخوری
گلاب. ۱/۴ لیوان فرانسوی
نارگیل و گردو برای تزیین
نکته:جذب آب نشاسته ها باهم متفاوت هست. اگر دربین پخت نشاسته شماخیلی سفت شد میتونید آب جوش اضافه کنید.
#آموزش_آشپزی
#باسلوق
#آشپزی_آسان
#دسر_خانگی
به آشپزخانه ی کیمیا خیلی خوش اومدین
با آموزش آشپزی ایرانی در خدمتتون هستم بایک شیرینی اصیل ایرانی بنام باسلق یا باسلوق. این شیرینی دراعیاد و در شب یلدا استفاده میشود.
این شیرینی خوشمزه و آسان بسیار پرطرفدارهست.این شیرینی بدون فر و همزن آماده میشه که بسیار لطیف هست. باسلوق را میتوانیدبدون ژلاتین و بادکا آماده کنید.
اگر آموزش آشپزی این کانال رو دوست دارید ممنون میشم با سابسکرایب و لایک و کامنت به من انرژی بدین.
موادلازم باسلوق ۲۰عدد
آرد نشاسته گل گندم. ۱۰۰گرم
آب ۲۰۰گرم
شکر. ۱۵۰گرم
وانیل. کمی
هل دم کرده. ۳قاشق غذاخوری
گلاب. ۱/۴ لیوان فرانسوی
نارگیل و گردو برای تزیین
نکته:جذب آب نشاسته ها باهم متفاوت هست. اگر دربین پخت نشاسته شماخیلی سفت شد میتونید آب جوش اضافه کنید.
#آموزش_آشپزی
#باسلوق
#آشپزی_آسان
#دسر_خانگی
همه توضیحات ...