پنکیک فوری مقوی با تخم بلدرچین بدون بکینگ پودر Make healthy & nutritious pancakes with quail eggs

melody honarmand
melody honarmand
55 بار بازدید - 2 ماه پیش - بهیچوجه از بکینگ پودر برای
بهیچوجه از بکینگ پودر برای پنکیک کودکان استفاده نمیکنم.در بلندمدت متوجه سودمند بودن این موضوع خواهید بود.
پنکیک با تخم بلدرچین یک پنکیک کاملا سالم و بسیار مقویست.
تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ، ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر  ویتامین ب دوازده و ۱۵ برابر ویتامین B۲ دارد (هرچند اندازه یک تخم مرغ حدود ۵ برابر تخم بلدرچین است).

تخم بلدرچین منبع غنی اسید چرب امگا ۳ است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است.

کلسترول در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.

گفته شده که چون بلدرچین در برابر بیماری‌های مختلف بسیار مقاوم‌تر از مرغ است، پرورش آن بدون استفاده از دارو و آنتی بیوتیک انجام می‌شود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولی کاملاً ارگانیک و سالم است که ذخیره داروئی مضری برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.


۹ خاصیت تخم بلدرچین

۱- تخم بلدرچین باعث ایجاد متابولیسم بهینه در سلولهای بدن می‌شود و بهترین نوع پروتئین و چربی را دارد.

۲- تخم بلدرچین برای با هوش شدن جنین در دوران بارداری بسیار مؤثر است.

۳- تخم بلدرچین موجب بهبود اشتها در اطفال کم اشتها شده ومناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان است.

۴- تخم بلدرچین به تنظیم سیکل خواب کمک میکند.

۵- تخم بلدرچین سبب افزایش مقاومت کلی بدن میشود.

۶-تخم بلدرچین در تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج مؤثر است.

۷-تخم بلدرچین برای افراد مسن بسیار مفید است و سبب استحکام عضلات و استخوان‌ها میشود.

۸- تخم بلدرچین سبب بهبود میل و توان جنسی میشود.

۹- تخم بلدرچین حساسیت ایجاد نمیکند.

00:00 چگونه پنکیک سالم و مقوی درست کنیم با تخم بلدرچین
00:31 چگونه تخم بلدرچین را خالی کنیم برای سفره هفت سین
01:08 مواد لازم برای پنکیک تخم بلدرچین
03:26 how to bake quail pancakes
03:30 آموزش پخت پنکیک وانیلی برای کودکان
04:19 آموزش پخت پنکیک شکلاتی سریع و فوری


Pancakes with quail eggs are a very healthy and very strong pancake. Compared to eggs, quail eggs have 5 times phosphorus, 7 times iron, 6 times vitamin B12 and 15 times vitamin B2 (even though the size of an egg is about 5 times that of a quail egg). Quail eggs are a rich source of omega-3 fatty acids, which are very useful for improving intelligence and memory. Cholesterol in quail eggs is much lower than in eggs. It has been said that because quail is much more resistant to various diseases than chicken, its breeding is done without the use of drugs and antibiotics, therefore, quail meat and eggs are completely organic and healthy products that do not have harmful drug reserves for the consumer in their tissues.

9 properties of quail eggs 1- Quail eggs create optimal metabolism in body cells and have the best type of protein and fat. 2- Quail eggs are very effective for making the fetus more intelligent during pregnancy. 3- Quail eggs improve appetite in children with low appetite and are suitable for growing children and teenagers. 4- Quail eggs help regulate the sleep cycle. 5- Quail eggs increase the overall resistance of the body. 6- Quail eggs are effective in regulating the nervous, cardiac and digestive systems and treating seizures. 7- Quail eggs are very useful for the elderly and strengthen muscles and bones. 8- Quail eggs improve libido and sexual power. 9- Quail eggs do not cause allergies
2 ماه پیش در تاریخ 1403/02/09 منتشر شده است.
55 بـار بازدید شده
... بیشتر