طرز تهیه داوود پاشا(غذای ترکی)#خورشت#cookingathome #خورش_#cooking #cookingvideo

531 بازدید
بیشتر
ashpazi keyveno
ashpazi keyveno
ما نه آنقدر بدیم که کسی آزمون بدش بیادنه آنقدر خوبیم که کسی عاشقمون شههمین قدر حیرون و ویرون😅اما بهتون قول میدم که ...
ما نه آنقدر بدیم که کسی آزمون بدش بیاد
نه آنقدر خوبیم که کسی عاشقمون شه
همین قدر حیرون و ویرون😅
اما بهتون قول میدم که از غذای  #داوود_پاشا خوشتون بیاد وعاشقش بشین🤭😋
مواددلازم برای این #غدای_ترکیه
مقدارها سلیقه ای هست  وقابل تغییر

#گوشت چرخ شده  ترکیب گوسفند و گوساله: ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد

نمک، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه
من ادویه کاری ، سماق، پودر انبه و نوک قاشق چایخوری پودر دارچین زدم
که رسپی اصلی نداره

آرد نخود چی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
رب انار : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
متونی کمتر بریزی یا بیشتر
شیره انگور یا خرما یا شکر : ۱ قاشق
درصورتی که رب انار ترش باشه

نعناع: ۱ قاشق شربت خوری
زیادی تلخ میشه
پیاز رنده شده برای سس: ۱ عدد
آب : تقریبا ۲ تا ۲/۵لیوان
در صورت تمایل : مغز گردو اما رسپی اصلی نداره
چطور درستش کنم🤔
گوشت را با پیاز رنده شده و ادویه جات و نمک ورز میدیم تا منسجم بشه و توی روغن ترک بر نداره
گلوله های اندازه گردو بگیر
و در یخچال با در بسته بزار حداقل نیم ساعت
روغن گرم شد قلقلی ها را با حرارت متوسط سرخ کن حرارت کم نباشه تا آب گوشت خارج بشه وخشک بشن حرارت زیاد هم میسوزن
وقتی خودشون رو گرفتن یه تکون بده
اگه روغن زیاد بود کمش کن و در همان روغن یه پیاز رنده شده تفت بده
زردچوبه ، فلفل سیاه، نعناع  بالافاصله رب انار  چون نعناع میسوزه وتلخ میشه
اکه رب انار ترش بود شکر یا شیره انگور یا شیر ه خرما  که مزه اش عالی میشه
و بلافاصله آب بریز و بزار تا بجوشه
حالا قلقلی اضافه کن
اگه دوست داشتی حداقل  دوتا مغز گردو داخلش رنده ریز کن  عاااالی میشه
وبا شعله ملایم  و در بسته بزار پخته بشه
در ۱ ساعت آخر پخت
هر  ۱۵ دقیقه یه تکه یخ داخلش بنداز
تا  بهش شوک وارد بشه روغن گردو خارج بشه
#غذای_ملل#داود_پاشا#غذای_سنتی_ترکیه#داوودپاشا#داودپاشا#آشپزی#آشپزی_خونگی#آشپزیخونگی#فسنجون#زندگی#غذاهی_خوشمزه#شام#ناهار#غذا#فسنجان

همه توضیحات ...