کباب کوبیده گوسفند تابه‌ای، روش متفاوت مهیار با طعم اغذیه‌فروشی‌های ارمنی تهران قدیم

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
تقدیم به عاشقان کباب کوبیده که دسترسی به منقل ندارند. این روش مشکل شما را به بهترین نحو ممکن، یکبار و برای همیشه حل می‌کند. ...
تقدیم به عاشقان کباب کوبیده که دسترسی به منقل ندارند. این روش مشکل شما را به بهترین نحو ممکن، یکبار و برای همیشه حل می‌کند.


محصول مشترک شادروان موسیو آنتوان، و هامبارسوم (مهیار)
توضیح بیشتر جایز نیست. ویدیو را ببینید و از زندگی لذت ببرید.


مواد مورد نیاز برای ۵ نفر
گوشت گوسفند تازه (سردست بی استخوان یا هر قسمت دیگر) ۱ کیلو گرم
Use bonless lamb shoulder, or leg (target fat content is 10-15%)
پیاز سفید یا زرد (شیرین نباشد) ۳۰۰ گرم (وزن خالص آب نگرفته)
نمک و فلفل سیاه هرکدام یک قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رسیده در صورت علاقه به تعداد لازم
نوشیدنی خنک مورد علاقه


لینک ویدیوی نچسب کردن تابه استیل
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
لینک ویدیوهای آموزش کباب کوبیده (برای یادگیری نحوه سیخ گرفتن):
کباب کوبیده اصیل گوسفند خالص کاملترین...
کباب کوبیده اصیل گوسفند خالص درجه ۱ ب...

همه توضیحات ...