آموزش شیرینی کلمپه: بهترین دستور به سبک کارگاه با بیان تمام نکات و جزیئات
شیرینی کلمپه خرمایی یک نوع کلوچه معروف در استان کرمان که در شهرهای مختلف هم تولید میشه به درخواست شما عزیزان به سبک کارگاه ضبط و آماده شده .
⭕تمام نکات در فیلم گفته شما بازم سوالی بود کامنت کنید⭕
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
🍴موادلازم🍴
مواد مغزی کلوچه:
خرما: ۲۰۰ گرم
پودر هل:یک قاشق چایخوری
دارچین:یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده:حدود دو قاشق غذاخوری
جوز هندی: کمی
روغن مایع:دوقاشق غذاخوری
گلاب یا اب برای خمیر کردن مغزی:به اندازه لازم
مواد لازم خمیر:
آرد:۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ :دو عدد
شربت بار:۵۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی یا روغن شماره (۵۰): ۲۳۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر:۶۵ گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی:۶۵ گرم
روغن مایع ۳۲ گرم
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
⭕تمام نکات در فیلم گفته شما بازم سوالی بود کامنت کنید⭕
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏
🍴موادلازم🍴
مواد مغزی کلوچه:
خرما: ۲۰۰ گرم
پودر هل:یک قاشق چایخوری
دارچین:یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده:حدود دو قاشق غذاخوری
جوز هندی: کمی
روغن مایع:دوقاشق غذاخوری
گلاب یا اب برای خمیر کردن مغزی:به اندازه لازم
مواد لازم خمیر:
آرد:۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ :دو عدد
شربت بار:۵۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی یا روغن شماره (۵۰): ۲۳۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر:۶۵ گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی:۶۵ گرم
روغن مایع ۳۲ گرم
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...