رولت خامه ای حرفه ای بسیار خوشمزه و خاص با اسفنج نازک با طعم رویایی فندق و شکلات
رولت خامه ای حرفه ای بسیار خوشمزه و خاص با اسفنج نازک با طعم رویایی فندق و شکلات
.
.
.
.
زرده ی تخم مرغ ۸۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ کامل ۸۰ گرم
آرد ۳۳ گرم
پودر فندق ۳۳ گرم
عصاره وانیل یک قاشقچایی خوری
خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
شکلات شیری ۶۰ گرم
00:00 توضیح راجب شیرینی
01:22 پخت اسفنج فندقی
09:52 توضیحات اضافه راجب روش پخت
12:46 اسفنج پخته شده
13:47 خامه فرم گرفته
15:00 خامه شکلاتی
20:49 استفاده از لوبیای وانیل
22:49 زدن خامه روی کیک
25:38 تزئین رولت
.
.
.
.
زرده ی تخم مرغ ۸۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ کامل ۸۰ گرم
آرد ۳۳ گرم
پودر فندق ۳۳ گرم
عصاره وانیل یک قاشقچایی خوری
خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
شکلات شیری ۶۰ گرم
00:00 توضیح راجب شیرینی
01:22 پخت اسفنج فندقی
09:52 توضیحات اضافه راجب روش پخت
12:46 اسفنج پخته شده
13:47 خامه فرم گرفته
15:00 خامه شکلاتی
20:49 استفاده از لوبیای وانیل
22:49 زدن خامه روی کیک
25:38 تزئین رولت
همه توضیحات ...