آموزش شیرینی بهشتی: متفاوت ترین رسپی ،مخصوص عید نوروز به سبک قنادی با تمام نکات

11,488 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
شیرینی بهشتی یا کرکی به سبک قنادی ولی متفاوت با تمام رسپی های دیگه  فوقولاده خوشمزه😋 و عالی جز شیرینیهای نوروز با ماندگاری ...
شیرینی بهشتی یا کرکی به سبک قنادی ولی متفاوت با تمام رسپی های دیگه  فوقولاده خوشمزه😋 و عالی جز شیرینیهای نوروز با ماندگاری بالا 👌 پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم

⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔


🍴موادلازم🍴

روغن صاف قنادی یا روغن شماره ۵۰قنادی:  ۱۱۰ گرم

پودرقند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

آرد سفید قنادی: ۱۹۰ گرم

آرد برنج:  ۳۰ گرم

روغن مایع: ۳۵ گرم

زعفران یا رنگ و پودر کاکائو به میزان دلخواه


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕




❌❌نکات مهم❌❌

⭕ماندگاری این شیرینی فوقولاده بالاست ماهها میتونید در جای خشک و خنک نگهداری کنید⭕

⭕میتونید  به جای آرد برنج از آرد سفید استفاده کنید  ولی پیشنهاد میکنم آرد برنج رو حذف نکنید مزه فوقولادش بخاطر آرد برنج هستش⭕

تو کارگاه از روغن جامد غذایی و کره در این شیرینی استفاده نمیشه کره دوغ داره و با دمای بالایی فر روغن پس میده و ماندگاری شیرینی خیلی کم میشه و بعد از مدتی تغییر مزه میده و بو میگیره برای سفارش در حجم بالا به هیچ عنوان جایگزین نکنید ولی برای منزل خواستید جایگزین کنید دوغ کره رو بگیرید و روغن مایع حذف بشه و یا از روغن غذایی استفاده میکنید روغن بایستی کاملا جامد باشه و روغن مایع هم حذف بشه  و روغن  جامد در دمای محیط بایستی کاملا جامد باشه⭕

⭕اول یه دونه شیرینی بندازید فر تست کنید اگر خوب بود بقیه رو پایپ کنید بندازید فر اگر  تو فر پهن شد روغن مایع زیاد زدید کمی آرد بزنید  ⭕
⭕خمیر این شیرینی کلا سفت هستش اگر خیلی زیادی سفت بود با خیلی کم روغن مایع مجازش کنید خمیر احتیاجی به استراحت نداره ⭕

⭕برای نوع کاکائویی شما از روغن مایع استفاده نکنید بهتره چون به مهارت نیاز داره که بدونید خمیرتون شل شده یا نه و حتما پودر کاکائو رو روی خمیر الک کنید که گلوله نشه⭕

نشانه پخت شیرینی رنگ گرفتن زیر شیرینی هستش مدت زمان ممکنه بیشتر هم بشه که به داغی فر شما  و اندازه شیرینیها بستگی داره بعد از ده دقیقه چک کنید⭕

⭕در نوع خونگی پودر هل هم استفاده میشه دوست داشتید بزنید تو قنادی نمیزنیم اصلا⭕

⭕با فر دستی هم  روی اجاق هم میشه درست کرد ⭕

⭕بعد از اتمام پایپ شیرینی روی خمیر رو اسپری آب میزنن که بعد از پخت به دست نچسبه من اینکارو نکردم دوست داشتید انجام بدید⭕

⭕لطفا درجه فر رو زیاد نکنید چون مدت پخت کم میشه و داخل شیرینی خام میمونه⭕

⭕اگر درستش کردین خوشحال میشم نظرتون رو برام کامنت کنید🙏⭕









❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل  مشغله کاری و حجم بالای دایرکتها نمیتونم به موقع دایرکتهارو جواب بدم  که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...