آموزش شیرینی بهشتی: متفاوت ترین رسپی ،مخصوص عید نوروز به سبک قنادی با تمام نکات
شیرینی بهشتی یا کرکی به سبک قنادی ولی متفاوت با تمام رسپی های دیگه فوقولاده خوشمزه😋 و عالی جز شیرینیهای نوروز با ماندگاری بالا 👌 پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
روغن صاف قنادی یا روغن شماره ۵۰قنادی: ۱۱۰ گرم
پودرقند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی: ۱۹۰ گرم
آرد برنج: ۳۰ گرم
روغن مایع: ۳۵ گرم
زعفران یا رنگ و پودر کاکائو به میزان دلخواه
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕ماندگاری این شیرینی فوقولاده بالاست ماهها میتونید در جای خشک و خنک نگهداری کنید⭕
⭕میتونید به جای آرد برنج از آرد سفید استفاده کنید ولی پیشنهاد میکنم آرد برنج رو حذف نکنید مزه فوقولادش بخاطر آرد برنج هستش⭕
تو کارگاه از روغن جامد غذایی و کره در این شیرینی استفاده نمیشه کره دوغ داره و با دمای بالایی فر روغن پس میده و ماندگاری شیرینی خیلی کم میشه و بعد از مدتی تغییر مزه میده و بو میگیره برای سفارش در حجم بالا به هیچ عنوان جایگزین نکنید ولی برای منزل خواستید جایگزین کنید دوغ کره رو بگیرید و روغن مایع حذف بشه و یا از روغن غذایی استفاده میکنید روغن بایستی کاملا جامد باشه و روغن مایع هم حذف بشه و روغن جامد در دمای محیط بایستی کاملا جامد باشه⭕
⭕اول یه دونه شیرینی بندازید فر تست کنید اگر خوب بود بقیه رو پایپ کنید بندازید فر اگر تو فر پهن شد روغن مایع زیاد زدید کمی آرد بزنید ⭕
⭕خمیر این شیرینی کلا سفت هستش اگر خیلی زیادی سفت بود با خیلی کم روغن مایع مجازش کنید خمیر احتیاجی به استراحت نداره ⭕
⭕برای نوع کاکائویی شما از روغن مایع استفاده نکنید بهتره چون به مهارت نیاز داره که بدونید خمیرتون شل شده یا نه و حتما پودر کاکائو رو روی خمیر الک کنید که گلوله نشه⭕
نشانه پخت شیرینی رنگ گرفتن زیر شیرینی هستش مدت زمان ممکنه بیشتر هم بشه که به داغی فر شما و اندازه شیرینیها بستگی داره بعد از ده دقیقه چک کنید⭕
⭕در نوع خونگی پودر هل هم استفاده میشه دوست داشتید بزنید تو قنادی نمیزنیم اصلا⭕
⭕با فر دستی هم روی اجاق هم میشه درست کرد ⭕
⭕بعد از اتمام پایپ شیرینی روی خمیر رو اسپری آب میزنن که بعد از پخت به دست نچسبه من اینکارو نکردم دوست داشتید انجام بدید⭕
⭕لطفا درجه فر رو زیاد نکنید چون مدت پخت کم میشه و داخل شیرینی خام میمونه⭕
⭕اگر درستش کردین خوشحال میشم نظرتون رو برام کامنت کنید🙏⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل مشغله کاری و حجم بالای دایرکتها نمیتونم به موقع دایرکتهارو جواب بدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
روغن صاف قنادی یا روغن شماره ۵۰قنادی: ۱۱۰ گرم
پودرقند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی: ۱۹۰ گرم
آرد برنج: ۳۰ گرم
روغن مایع: ۳۵ گرم
زعفران یا رنگ و پودر کاکائو به میزان دلخواه
❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕ماندگاری این شیرینی فوقولاده بالاست ماهها میتونید در جای خشک و خنک نگهداری کنید⭕
⭕میتونید به جای آرد برنج از آرد سفید استفاده کنید ولی پیشنهاد میکنم آرد برنج رو حذف نکنید مزه فوقولادش بخاطر آرد برنج هستش⭕
تو کارگاه از روغن جامد غذایی و کره در این شیرینی استفاده نمیشه کره دوغ داره و با دمای بالایی فر روغن پس میده و ماندگاری شیرینی خیلی کم میشه و بعد از مدتی تغییر مزه میده و بو میگیره برای سفارش در حجم بالا به هیچ عنوان جایگزین نکنید ولی برای منزل خواستید جایگزین کنید دوغ کره رو بگیرید و روغن مایع حذف بشه و یا از روغن غذایی استفاده میکنید روغن بایستی کاملا جامد باشه و روغن مایع هم حذف بشه و روغن جامد در دمای محیط بایستی کاملا جامد باشه⭕
⭕اول یه دونه شیرینی بندازید فر تست کنید اگر خوب بود بقیه رو پایپ کنید بندازید فر اگر تو فر پهن شد روغن مایع زیاد زدید کمی آرد بزنید ⭕
⭕خمیر این شیرینی کلا سفت هستش اگر خیلی زیادی سفت بود با خیلی کم روغن مایع مجازش کنید خمیر احتیاجی به استراحت نداره ⭕
⭕برای نوع کاکائویی شما از روغن مایع استفاده نکنید بهتره چون به مهارت نیاز داره که بدونید خمیرتون شل شده یا نه و حتما پودر کاکائو رو روی خمیر الک کنید که گلوله نشه⭕
نشانه پخت شیرینی رنگ گرفتن زیر شیرینی هستش مدت زمان ممکنه بیشتر هم بشه که به داغی فر شما و اندازه شیرینیها بستگی داره بعد از ده دقیقه چک کنید⭕
⭕در نوع خونگی پودر هل هم استفاده میشه دوست داشتید بزنید تو قنادی نمیزنیم اصلا⭕
⭕با فر دستی هم روی اجاق هم میشه درست کرد ⭕
⭕بعد از اتمام پایپ شیرینی روی خمیر رو اسپری آب میزنن که بعد از پخت به دست نچسبه من اینکارو نکردم دوست داشتید انجام بدید⭕
⭕لطفا درجه فر رو زیاد نکنید چون مدت پخت کم میشه و داخل شیرینی خام میمونه⭕
⭕اگر درستش کردین خوشحال میشم نظرتون رو برام کامنت کنید🙏⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل مشغله کاری و حجم بالای دایرکتها نمیتونم به موقع دایرکتهارو جواب بدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...