رولت خامه ای به سبک قنادی | طرز تهیه رولت خامه ای ساده و سریع به همراه تزیین رولت Cream swiss roll

49,803 بازدید
بیشتر
Sedi's Kitchen
Sedi's Kitchen
...
#رولت_خامه_ای #آشپزخانه_سدی
طرز تهیه رولت خامه ای، طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی و فوق العاده خوشمزه، طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار که می توانید در منزل بسیار ساده تهیه کنید. بدون شک شیرینی رولت خامه ای یکی از شیرینی های تر و پر طرفدار ایرانی است و همیشه در ویترین قنادی ها با رنگها ی مختلف پیدا وی شود. شیرینی رولت خامه ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که با طعم و بوی دلپذیر آن شما می توانیم به سادگی در منزل  با این ویدیوبا هم تهیه کنیم
در این ویدیو طرز تهیه رولت به همراه طرز تهیه خامه کیک و طرز تزیین رولت را با هم مشاهده می کنیم.
مواد اولیه برای تهیه نان رولت خامه ای
آرد سفید گندم ۹۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد (‌سفیده ها و زرده ها را جدا کنید)
شکر ۸  قاشق غذاخوری (۱۲۰ گرم)
شیر ۱/۴ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری



مواد لازم برای تهیه خامه رولت خامه ای ( خامه کیک پزی)
خامه دو پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

در این ویدیو بخش های زیر را مشاهده میکنید
0:00 رولت خامه ای
0:27 طرز تهیه نان رولت خامه ای
5:05  دمای مناسب فر برای تهیه رولت
5:13 طرز تهیه خامه رولت
7:11 طرز پیچیدن رولت خامه ای
8:59 طرز تزیین رولت خامه ای



طرز تهیه کیک رولت
۵ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۷۰ گرم شکر (۴.۵ قاشق غذاخوری)شکر زده تا سفت شود
۵ عدد زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و ۵۰ گرم شکر (۳.۵ قاشق غذاخوری) با هم زن مخلوط کنید تا رنگ آن روشن تر شود
زرده زده شده را با سفیده تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و به آرامی و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد
۹۰ گرم آرد را به همراه ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده و دو بار الک کنید و با مخلوط سفیده و زرده مخلوط کنید.
۱/۴ پیمانه روغن و شیر را با هم مخلوط کنید و چند قاشق از مواد کیک را در آن مخلوط کنید پس از اینکه مواد یک دست حاصل شد با بقیه خمیر کیک مخلوط کنید.
سینی کیک را با کاغذ روغنی پوشانده و سطح کاغذ را با روغن چرب کنید
مواد را روی سینی فر11 * 17 اینچ (28 در 43 سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در فر قرار دهید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت  (یا 170 سانتی گراد) گرم شده است بپزد
در این فاصله خامه رولت را می توانید تهیه کنید
طرز تهیه خامه کیک پزی مناسب رولت خامه ای
دو پیمانه خامه را به همراه ۴ قاشق غذاخوری شکر با همزن بزنید تا کاملا سفت شود سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید
بعد از ۱۵ دقیقه نان رولت پخته شده را از فر خارج کنید و پس از خنک شد کاغذ روغنی را از نان رولت جدا کنید
دور کیک را ببرید تا سطحی صاف بدست آید
خامه را از یخچال خارج کرده رو روی سطح نان رولت بریزید و رول کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
رولت خامه ای پس از ۱ ساعت برای تزیین آماده است.
رولت خامه ای را با کمی خامه و پودر شکلات و پسته تزیین کنید.


How to make Persian Rollet khamei | Cream swiss roll
Ingredient for the sponge cake
5 eggs (separate egg whites and egg yolks)
90 gr wheat flour
1/4 cup milk
1/4 cup vegetable oil
1/4 tsp Vanilla
Ingredients for the whipping cream:
2 cups Heavy whipping cream
4 tbsp sugar
1/4 tsp vanilla
Swiss roll recipe:
Separate egg yolk and whites.
Whisk egg whites + 70 gr sugar until it puffed like cloud
Whisk egg yolks 50 gr sugar + 1/2 tsp vanilla
Mix whisked egg yolk and whites
Sift 90 gr wheat flour and 1 tsp baking powder on the egg mix
In a separate cup add 1/4 cup milk and 1/4 cup vegetable oil
Add a few spoons of the batter and mix them well.
Add this mixture to the rest of batter
Cover a tray with a sheet of wax paper and grease it
Pour the batter into the tray
Bake it in a preheated oven with 350 F for 15 minutes
Let the sponge cool down and remove the wax paper
Cut out the edge of the sponge
Cover the sponge with whipped cream and roll it.
Let it cool down in the refrigerator before decoration and serving.
Decorate it with whipping cream, cocoa powder and crushed pistachio

Whipping cream recipe:
Whisk 2 cups of whipping cream with 4 tbsp sugar and 1/4 tsp vanilla until it gets thicker and fluffy as cloud.

همه توضیحات ...