(tart pastry crust recipe )طرز تهیه خمیر تارت بسیاز ترد و خوشمزه

11,650 بازدید
بیشتر
Cook & Bake with DORSA
Cook & Bake with DORSA
این خمیر پایه تارته که باهاش می تونید انواع تارت  با مزه های مختبف را درست کنید. خمیر را که آماده کردید به صورت خام به مدت ...
این خمیر پایه تارته که باهاش می تونید انواع تارت  با مزه های مختبف را درست کنید. خمیر را که آماده کردید به صورت خام به مدت 4 روز داخل یخچال نگهداری کنید و بعد از پخت هم به مدت 1 هفته داخل
ظرف در بسته  و در جای خشک و خنک میتونید نگهداری کنید با همان مزه و کیفیت روز اول .

مواد لازم :
کره 150 گرم
شکر 95 گرم
آرد 270 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 پنس

فر با دمای 160 درجه سانتی گراد

*************************
This tart base dough with which you can make different types of tarts. Store the raw dough in the refrigerator for 4 days and then bake for 1 week.
The container can be kept in a cool, dry place with the same taste and quality of the first day.

ingredients :
Butter 150 g
suger 95 g
Flour 270 g
1 egg
Salt 1 pence

Bake at 160 ° C

همه توضیحات ...