آش رشته ویژه ❤ ایستگاه شکموها

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
آش رشته جزو مجبوب ترین آش های اصیل ایرونی که تو تمام شهرای ایرون به روش های مختلف طبخ میشه و کمتر کسی پیدا میشه که آش رشته دوست ...
آش رشته جزو مجبوب ترین آش های اصیل ایرونی که تو تمام شهرای ایرون به روش های مختلف طبخ میشه و کمتر کسی پیدا میشه که آش رشته دوست نداشته باشه
حالا ما میخوایم به اتفاق به آش رشته خوشمزه و مقوی درست کنیم
خب برای شروع سبزی آشمون رو که شامل جعفری و گشنیز و تره و اسفناجه رو خرد میکنیم
دوستان میتونید از نعنا و برگ نرم سیر تازه هم استفاده کنید
یه وقتایی حتی اسفناج خالی هم میتونه پایه یه آش رشته هوسونه باشه
بهترهکه سبزی آش خیلی ریز نشه ، درشت هم نباشه
این اندازه مناسبه
خب سبزی مون و میزاریم کنار تا بریم سرگاز
ما اینجا قلم گوساله داریم که به ساعت داخل آب سرد و سرکه سیب خوابوندیم تا بوی زهمش کاملا گرفته بشه
بهتره قلم جوندار و مغز دار باشه
قلم رون گوساله مناسب تره
قلما رو میچینیم تو زودپز
دو تا پیاز درسته رو هم چند قاچ میکنیم و به قلم ملحق میشه
چند حبه سیر تازه رو هم میربزیم
اینم از دون فلفل سیاه
پودر تخم گشنیز
و زردچوبه
حالا به اندازه ای آب جوش میریزبم که روی قلما رو بگیره
در زودپز و میبندیم تا با شعله ملایم سه چهار ساعت بپزه
خب
به دیگ سنگی مون یه پیش گرمایش دادایم
حالا
نخود و که یه نصف روز خیس و دوبار ابش و عوض کردیم تا نفخش گرفته بشه میریزیم تو دیگ
یه پیاز کوچولو میندازیم تا حین پخت بوی خامی نخد گرفته بشه
به اندازه ای آب میریزبم تا رو نخود بگیره و با شعله کم میره واسه پخت


زمانی که نخود مون نیم پز شد
لوبیا چیتی رو اضافه میکنیم تا بهمراه نخد بپزه
ما از لوبیا چیتی تازه که فریز کرده بودیم استفاده کردیم
وقتی هر دو خوب پختن آبش و میریزیم دور چون نفاخه و لوبیا و نخ د و میذاریم کنار
بریم سراغ زودپز
قلما قشنگ پخته و روغن انداخته
آبش و صاف میکنیم و مغز قلما رو هم میتکونیم تو آبش
حالا داخل دیگ سنگی مون روغن میریزیم
و دو سه تا پیازی که نگینی خیلی ریز خرد کردیم تا جایی که سبک و طلایی بشه سرخ میکنیم
وقتی طلایی شد
چند حبه سیر تازه ی خرد شده رو اضافه و در حدی که بوی خامیش گرفته بشه مختصر تفت میدیم
حالا زردچوبه میریزیم
اینم از نعنا خشک
که یه کوچولو همه رو با هم تفت میدیم
خب الان نوبت پختن عدسه که به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم
و اما
بجای آب ما از استاک آب قلمی که صاف کردیم استفاده میکنیم
و اجازه میدیم تا عدسمون با آب قلم بپزه
زمانیکه عدس پخت وقتشه که سبزی آش و میربزیم
و بدون اینکه  در دیگ سنگی مون و بذاریم اجازه میدیم تا سبزی آش مون بپزه


خب سبزی پخته و حالا نخود و لوببا پخته شده رو بهش اضافه میکنیم تا با آب قلم چند تا جوش بخوره
و بعد رشته آش و میریزیم
دوستان توجه داشته باشید اگر حس کردید آش تون نیاز به آب داره بعد از باز شدن رشته ففط آب جوش به آش اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه


حالا یه مقدار نمک صورتی به آش مون اضافه میکنیم
از اونجایی که رشته و کشک نمک داره پس حواسمون به ریختن نمک هست که آش مون شور نشه
با شعله کم آش و مرتب هم میزنیم که ته نگیره و اجاره میدیم تا قشنگ جا بیوفته
غلظت آش بستگی سلیقه خودتون داره
آش ما آماده ست کاملا لعاب دار و جا افتاده روش و با کشک و نعنا و سیر و پیاز داغ روش و دیزاین میکنیم
امیدوارم که بپزید و نوش جان کنید و لذت ببربد
برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq
برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT
برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️
#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...