راز خوشمزه شدن خورشت کرفس😋😋😎

آشپز ایرونی
آشپز ایرونی
با دونستن  این رازها خوشمزه ترین واصیل ترین و پرخاصیت ترین خورشت کرفس دنیا رو بپز😍کرفس خیلی مظلومه ___________________ ...
با دونستن  این رازها خوشمزه ترین واصیل ترین و پرخاصیت ترین خورشت کرفس دنیا رو بپز😍کرفس خیلی مظلومه
_____________________________________

🌀مواد لازم:
📌کرفس:۱دسته
📌نعنا:۱۰۰گرم
📌جعفری:۳۰۰گرم
📌سبزی قرمه:۲ق غ
📌گوشت گوسفندی یا گوساله:۴۰۰گرم
📌پیاز:۲عدد
📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه):به میزان لازم
📌زعفران:۱ق غ
📌نعنای خشک:۱ق م
📌شنبلیله خشک:۱ق م
📌آبغوره:۳ق غ
📌پرک لیمو عمانی:۱ق غ(دلخواهه)
📌برنج:۴پیمانه


💚نکات طلایی:
💚نسبت نعنا به جعفری درخورشت کرفس یک به سه هست.
💚سرخ کردن بیش ازحد نعنایا بیش ازحد ریختنش سبب تلخی خورشتتون میشه.
💚برگ کرفس رو حتما خرد کنید و با نعنا وجعفری سرخ کنید و ساقه های کرفسم به اندازه بند انگشت خرد کنید و حتما تفت بدین
💚راز خوشمزگیش به اضافه کردن سبزی قرمه و شنبلیله و آبغوره هست پس اصلا حذفش نکن
💚اضافه کردن لیمو عمانی برای ترشی بیشترشه  دوست نداشتی حذفش کن
💚اضافه کردن رب گوجه فرنگی اختیاریه من نمیزنم
💚زعفرون هم اختیاریه
💚واما راز جاافتادن ولعاب انداختن تموم خورشتای ایرانی حرارت کم و پخت طولانیه و اگر یه شب تو یخچال بمونه مثل قرمه سبزی حتی فرداش خوشمزه ترم میشه😋🤌

#طرز_تهیه
#خورشت_کرفس
#راز_خوشمزگی_خورشت_کرفس
#رازهای_آشپزی
#آشپزی
#آشپزی_آسان

همه توضیحات ...