طرز تهیه گوبولی پلو با گوشت بندرعباس گبولی پلو یکی از غذا های خوشمزه استان هرمزگان آشپزی با فرکوک
سلام ایام بکام عزیزان با لایک و کامنت و ارسال برای دوستان و سیو کردن دلیلی باشید برای بهترین دستورها 🙏
میخوام آموزش یک پلو مخلوطِ جنوبی بزارم که رنگی رنگی و خوشمزه است با عطر و بوی ادویه که اسمش آدمو یاد جنگلهایِ آمازون میندازه که آدمخوارهاش بیان جلوت بگن گوبولی گوبولی گوبولی و تو هم پاهات از ترس بلرزه 😉
بله گوبولی پلو بریم که درستش کنیم
🥘مواد لازم برای گوبولی پلو ۵ تا ۶ نفر :
۱-برنج ۴ پیمانه
۲-گوشت گوسفند یا گوساله (گوسفند بهتره )۶۰۰ گرم
۳-نخودخام یک لیوان
۴-سیب زمینی دو عدد متوسط
۵-پیاز ۳ عدد متوسط
۶-سیر دو حبه
۷-چوب دارچین دو سه عدد
۸-دانه ی هل دو سه عدد
۹-گردِ لیمو عمانی دو قاشق غذاخوری
۹-میخک دو سه عدد (من نریختم )
۱۰-کشمش پلویی یک استکان
۱۱-نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
۱۲-روغن به مقدار کافی
🥘طرز تهیه :
🌹برنج را شسته بزارید یکی دو ساعت خیس بخوره
🌹گوشت و پیازخرد شده و چوب دارچین و دانه ی هل و زردچوبه را به همراه آب (آب باید مقداری بریزید که بمونه برای کته کردن برنج حدود ۴ لیوان )
🌹نخود هم همراه پیاز بزارید کاملا بپزه و نرم بشه در آخر کمی نمک اضافه کنید
🌹سیب زمینیها را نگینی کرده سرخ کنید کنار بزارید
🌹کشمش شسته شده را در همان روغن تفت دهید
🌹پیاز را خرد کرده سرخ کنید زردچوبه اضافه و نخود را افزوده به همراه آبش تا پیازها باز شود و یک قاشق گرد لیمو عمانی ریخته به همراه فلفل چند جوش خورد خاموش کنید
🌹گوشت که کاملا نرم و پخته شد جدا کنید از آبش و تکه تکه یا ریش ریش کنید
🌹آب گوشت را صاف کنید و داخل برنجی که خیس دادید ریخته(یک بند انگشت بالاتر از برنج باشه ) و یک قاشق گرد لیمو عمانی و نمک را افزوده و با در ِ باز اجازه بدید آبش جمع بشه بعد درشو بزارید با دم کنی تا دم بیاد
🌹بعد که دم اومد طبق ویدئو تزیین کنید نوش جانتان
گوبولی_پلو #آشپزی #غذای_جنوب #گبولی_پلو #دستور_پخت #طرز_تهیه
میخوام آموزش یک پلو مخلوطِ جنوبی بزارم که رنگی رنگی و خوشمزه است با عطر و بوی ادویه که اسمش آدمو یاد جنگلهایِ آمازون میندازه که آدمخوارهاش بیان جلوت بگن گوبولی گوبولی گوبولی و تو هم پاهات از ترس بلرزه 😉
بله گوبولی پلو بریم که درستش کنیم
🥘مواد لازم برای گوبولی پلو ۵ تا ۶ نفر :
۱-برنج ۴ پیمانه
۲-گوشت گوسفند یا گوساله (گوسفند بهتره )۶۰۰ گرم
۳-نخودخام یک لیوان
۴-سیب زمینی دو عدد متوسط
۵-پیاز ۳ عدد متوسط
۶-سیر دو حبه
۷-چوب دارچین دو سه عدد
۸-دانه ی هل دو سه عدد
۹-گردِ لیمو عمانی دو قاشق غذاخوری
۹-میخک دو سه عدد (من نریختم )
۱۰-کشمش پلویی یک استکان
۱۱-نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
۱۲-روغن به مقدار کافی
🥘طرز تهیه :
🌹برنج را شسته بزارید یکی دو ساعت خیس بخوره
🌹گوشت و پیازخرد شده و چوب دارچین و دانه ی هل و زردچوبه را به همراه آب (آب باید مقداری بریزید که بمونه برای کته کردن برنج حدود ۴ لیوان )
🌹نخود هم همراه پیاز بزارید کاملا بپزه و نرم بشه در آخر کمی نمک اضافه کنید
🌹سیب زمینیها را نگینی کرده سرخ کنید کنار بزارید
🌹کشمش شسته شده را در همان روغن تفت دهید
🌹پیاز را خرد کرده سرخ کنید زردچوبه اضافه و نخود را افزوده به همراه آبش تا پیازها باز شود و یک قاشق گرد لیمو عمانی ریخته به همراه فلفل چند جوش خورد خاموش کنید
🌹گوشت که کاملا نرم و پخته شد جدا کنید از آبش و تکه تکه یا ریش ریش کنید
🌹آب گوشت را صاف کنید و داخل برنجی که خیس دادید ریخته(یک بند انگشت بالاتر از برنج باشه ) و یک قاشق گرد لیمو عمانی و نمک را افزوده و با در ِ باز اجازه بدید آبش جمع بشه بعد درشو بزارید با دم کنی تا دم بیاد
🌹بعد که دم اومد طبق ویدئو تزیین کنید نوش جانتان
گوبولی_پلو #آشپزی #غذای_جنوب #گبولی_پلو #دستور_پخت #طرز_تهیه
همه توضیحات ...