طرز تهیه گوبولی پلو با گوشت بندرعباس گبولی پلو یکی از غذا های خوشمزه استان هرمزگان آشپزی با فرکوک

1,892 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
سلام ایام بکام  عزیزان با لایک و کامنت و ارسال برای دوستان و سیو کردن دلیلی باشید برای بهترین دستورها 🙏میخوام آموزش یک ...
سلام ایام بکام  عزیزان با لایک و کامنت و ارسال برای دوستان و سیو کردن دلیلی باشید برای بهترین دستورها 🙏
میخوام آموزش یک پلو مخلوطِ جنوبی بزارم که رنگی رنگی و خوشمزه است با عطر و بوی ادویه که اسمش آدمو یاد جنگلهایِ آمازون میندازه که آدمخوارهاش بیان جلوت بگن گوبولی گوبولی گوبولی و تو هم پاهات از ترس بلرزه 😉
بله گوبولی پلو بریم که درستش کنیم
🥘مواد لازم برای گوبولی پلو ۵ تا ۶ نفر :
۱-برنج ۴ پیمانه
۲-گوشت گوسفند یا گوساله (گوسفند بهتره )۶۰۰ گرم
۳-نخودخام یک لیوان
۴-سیب زمینی دو عدد متوسط
۵-پیاز ۳ عدد متوسط
۶-سیر دو حبه
۷-چوب دارچین دو سه عدد
۸-دانه ی هل دو سه عدد
۹-گردِ لیمو عمانی دو قاشق غذاخوری
۹-میخک دو سه عدد (من نریختم )
۱۰-کشمش پلویی یک استکان
۱۱-نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
۱۲-روغن به مقدار کافی
🥘طرز تهیه :
🌹برنج را شسته بزارید یکی دو ساعت خیس بخوره
🌹گوشت و پیازخرد شده  و چوب دارچین و دانه ی هل و زردچوبه  را به همراه آب (آب باید مقداری بریزید که بمونه برای کته کردن برنج حدود ۴ لیوان )
🌹نخود هم همراه پیاز بزارید کاملا بپزه و نرم بشه در آخر کمی نمک اضافه کنید
🌹سیب زمینیها را نگینی کرده سرخ کنید کنار بزارید
🌹کشمش شسته شده را در همان روغن تفت دهید
🌹پیاز را خرد کرده  سرخ کنید زردچوبه اضافه و نخود را افزوده به همراه آبش تا پیازها باز شود و یک قاشق گرد لیمو عمانی ریخته به همراه فلفل چند جوش خورد خاموش کنید
🌹گوشت که کاملا نرم و پخته شد جدا کنید از آبش  و تکه تکه یا ریش ریش کنید  
🌹آب گوشت را صاف کنید و  داخل برنجی که خیس دادید ریخته(یک بند انگشت بالاتر از برنج باشه ) و یک قاشق گرد لیمو عمانی و نمک را  افزوده و با در ِ باز اجازه بدید آبش جمع بشه بعد درشو بزارید با دم کنی تا دم بیاد  
🌹بعد که دم اومد طبق ویدئو تزیین کنید نوش جانتان
گوبولی_پلو #آشپزی #غذای_جنوب #گبولی_پلو #دستور_پخت #طرز_تهیه

همه توضیحات ...