باقلا قاتق، آموزش باقلا قاتق به روش اصلی گیلانی با تمامی نکات

قاشق چنگال Ghashogh Changal
قاشق چنگال Ghashogh Changal
آموزش باقلاقاتق گیلانی مواد لازم برای باقلاقاتق پچ باقالا یا لوبیای کشاورزی پوست کنده ۴۰۰ گرم ( ۳ پیمانه ) ...
آموزش باقلاقاتق گیلانی

مواد لازم برای باقلاقاتق

پچ باقالا یا لوبیای کشاورزی پوست کنده ۴۰۰ گرم ( ۳ پیمانه )

تخم مرغ ۳ عدد

شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری سر پر

سیر ۷ الی ۹ حبه

نمک ۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه باقلاقاتق

پچ باقالا را با سیر رنده شده و نمک و زرد چوبه در مقداری روغن تفت دهید .
بعد به مواد شوید خشک را اضافه کنید و مقداری هم با شوید تفت دهید .

مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدید بین ۴۰ الی ۱ ساعت پچ باقالا یا لوبیا مشاوری ها بپزد.

بعد پخت لوبیا ۳ عدد تخم مرغ کامل یا زده شده را هم اضافه کنید و ۱ دقیقه بعد باقلاقاتق آماده است ‌.

نوش جان

#باقلاقاتق
#قاشق_چنگال

همه توضیحات ...