طرز تهیه دختر لوس ! غذای اصیل و قدیمی گیلانی

Behnam rostami
Behnam rostami
دختر لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که بی شباهت به کال کباب پیش غذای معروف گیلان نیست.حالا اینکه چرا به این غذا دختر لوس می ...
دختر لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که بی شباهت به کال کباب پیش غذای معروف گیلان نیست.
حالا اینکه چرا به این غذا دختر لوس میگن خودش داستان داره!
آخه گیلانی ها توی اکثر غذاهاشون از گوشت و مرغ های محلی و یا تخم مرغ استفاده میکنن و دختر لوس (!) در عین حال که مواد لازم زیادی داره ولی نه گوشت داره و نه مرغ و نه تخم مرغ! اینه که گیلانی ها اسمش رو گذاشتن دختر لوس که کلی قر و قمیش داره ولی گوشت نداره !
دختر لوس رو به روش های مختلفی توی گیلان درست میکنن.
مثلا مادربزرگ من که اگه زنده بود الان 90 سالش میشد کلا فلسفه ی اسم این غذا رو برده بود زیر سوال و با مرغ محلی و آبدار درستش میکرد! و خیلیا هم به این مواد آب اضافه میکنن ودر انتها به یه چیز خورشت مانندی میرسن که هرچند همه ی روش هایی که آشپزها استفاده میکنن خوشمزه و لذیذه ؛ ولی من سعی کردم قدیمی ترین رسپی برای درست کردن دختر لوس رو بهتون یاد بدم.
رشت از نظر سازمان جهانی غذا به عنوان شهر خلاق در زمینه ی غذا شناخته شده و از نظر تعداد غذاها توی کل ایران رقیب نداره، و جالبه بدونین که شاید خیلی از غذاهای شمالی شبیه به هم باشن ولی طعم و مزه ی همه شون با هم متفاوته و پیشنهاد میکنم آموزش هایی که میذارم رو درست کنین تا خودتون به این نکته پی ببرید و از خوردن غذاهای لذیذ و خوشمزه ی شمالی لذت ببرید.
در نبود سبزی های محلی میتونین از باقی سبزی هایی که توی ویدیو گفتم استفاده کنین و به خاطر نداشتن خالواش و چوچاق خودتون رو از لذت چشیدن این غذای گیلانی محروم نکنید.
به جای رب انار ترش میتونین از آبغوره هم استفاده کنین ولی گیلانی ها معمولا از رب انار برای دختر لوس استفاده میکنن.
این غذا توی گیلان هم با نان و هم با برنج سرو میشه ولی به نظر من استثنائا این یه بار دختر لوس با نون جذاب تره.
لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر از صفحه رو سابسکرایب کنید و نظراتتون رو برای بهتر شدن این صفحه حتما توی کامنت برام بنویسید.
شما طعم کدوم غذای محلی رو بیشتر دوست دارین؟

همه توضیحات ...