استیک ماهـیـتابه ای فـیـله گوساله از خوراک ایرانی - سرخ کردن گوست فـیله گوساله |Iranian Food

1,287 بازدید
بیشتر
Iranian Food- خوراک ایرانی
Iranian Food- خوراک ایرانی
روش آسان سرخ کردن گوشت فــیلـه گـوساله در ماهـیـتابه با نتیجه ای نـرم پـرمـزه و آبـدار از آشپزخانه خوراک ایرانی. سرخ کردن فیله گ ...
روش آسان سرخ کردن گوشت فــیلـه گـوساله در ماهـیـتابه با نتیجه ای نـرم پـرمـزه و آبـدار از آشپزخانه خوراک ایرانی. سرخ کردن فیله گوسفند که استیک گوشت گوسفندی هم گفته میشود چندان دشوار نیست اگر چند نکته مهم را در کار آماده گی و سرخ کردن گوشت گوساله بکار ببریم. پیش از پخت گوشت فیله گوسفند باید بیاد داشت که این گوشت دارای چربی بسیار کمی ست. کم چربی بودن فیله گوسفند ؛ در صورت پخت نادرست ؛ خیلی زود آنرا خشک و سفت میکند. به همین جهت ؛ برای انجام پخت درست این گوشت ؛ باید دقت زیادی در گزینش دما و زمان پخت نشان بدهیم.   درآغاز ماهیتابه را روی گاز داغ کنید. پس از داغ شدن تابه ؛ کره سرخ کردن را وارد کنید. فیله گوسفند چاشنی خورده را روی کره داغ بخوابانید و مرتب تا 3 دقیقه آنرا با کره داغ آغشته کنید تا رنگ نارنجی پیدا کند. پس از انجام اینکار در مورد تمام رویه های فیله ؛ آنها را برای 3 دقیقه کنار بگذارید تا آرام بگیرند.
برای نرم شدن و هنوز هم پرمزه دارکردن گوشت فیله گوسفند ؛ آنرا در چهار دقیقه در سس قارچ بخوابانید تا در دمای کم ؛ مزه های سس قارچ را به آرامی بخود جذب کند. ریزه کاریهای بیشتر این روش پخت را شما میتوانید در تارنمای ما در آدرس زیر بخوانید.
مایه های بکاررفته از اینقرارند:ا
فیله گوشت بره 4 دانه
سیر تازه 2 پله
کره 2 قاشق خوراکی
نمک  به اندازه دلخواه
فلفل به اندازه لازم

http://www.springsalad.tips/
Pan fried lamb fillet::Preheat the oven to 210C/410F/Gas 6. - Clean off any tendons, membranes and fat from the meat. Wipe the meat with paper towels. Mix salt, pepper and squeeze the garlic on the cutting board, rubbing the fillets with spice mix around. Let the meat lie about 30 minutes before frying.   Heat up a frying pan. Brown fillets around in butter. Pour butter over frying, making the meat more palatable. It's okay if they are still raw inside, they should get a nice cooking surface. Let the meat rest in aluminum foil. Cut the meat into thick slices. Spoon the mushroom sauce on top of the pieces of meat.
👇خواهشمندیم آبونه کانال خوراک ایرانی بشوید👇
👇 Press the link to Subscribe please! 👇
https://www.seevid.ir/api/yid/SpringSalla....
🎁کانال خوراک ایرانی برای چیست؟ شناسائی کانال خوراک ایرانی🎁
کانال خوراک ایرانی برای ارائه روشهای نوآورانه آشپزی خوراکهای ایرانی بوجود آمده است. شما در آشپزی چه تازه کار باشید و چه توانائیهای آشپزی خوبی داشته باشید پس از دیدار از کانال خوراک ایرانی دست خالی نخواهید رفت.
🎁 کانال خوراک ایرانی آموزش این گونه ها و بخشهای آشپزی را در بر میگیرد 🎁
👈 پخت خوراکهای بومی و سنتی ایرانی
👈پخت نوآورانه گوشت؛مرغ؛ماهی و سبزیجات با روشهای نوین و امروزی
👈نان پزی نانهای گوناگون ایرانی  
👈شیرینی پزی و پخت شیرینی های گوناگون ایرانی  
👈 روش پخت گونه های سس؛ماریناد؛مربا؛آبگینه و گلاز
👈 سالادهای گرم و سرد و خوراکهای گیاهخواری
★☆★به تارنامه های کانال خوراک ایرانی نیز نگاه کنید★☆★
تارنامه کارهای ویدئوئی ما: http://www.springsalad.tips/
تارنامه کارهای سالادی ما: http://www.springsallad.com/
★☆★به آلبوم کارهای ویدئوئی مانیز نگاه کنید ★☆★
👈 خوراکهای کم هزینه و ارزان:. https://www -  Iranina food - خوراک های ایرانی کم...
👈 دانستنیهای آشپزی: دانسـتی های  آشپزی برای همه از خوراک ...
👈 خوراکهای کبابی ایرانی: Iranina food - خوراکهای کبابی از آشپز...
👈 : شیرینی و دسرهای ایرانی کیک و شیرینی - شیرینی ها و دسرهای خان...
👈: سالادهای گوناگون سرد و گرم -  Iranina food -  خوراک های سالاد از...
👈: نان از نانوائی ایرانی نان از نانوائی ایرانی - روش پخت نان ه...
👈بهترین خوراکهای میهمانی  بهترین خوراکهای ایرانی - خوراک های خو...

همه توضیحات ...