قورمه سبزی خوشمزه | آموزش آشپزی ایرانی | persian cuisine

12,963 بازدید
بیشتر
ECO COOK (آشپزی های پلاس مگ )
ECO COOK (آشپزی های پلاس مگ )
طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه به سبک دزفولی با تمام نکات ...
طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه به سبک دزفولی با تمام نکات
@ECO_COOK
دوستان عزیز کانال آشپزی ایرانی ما پر از آموزش آشپزی جدید آسان و سریع و خوشمزه هست  که به سادگی توضیح داده شده و وقت شمارو بیهوده تلف نمیکنه و ما تمام تلاشمونو کردیم تا همه آموزش ها مختصر و مفید باشه تا مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیره 🙏❤️


برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه رستورانی به سبک دزفولی:
چهارصد گرم سبزی قورمه سبزی رو داخل تابه بریزین و سه پیمانه آب اضافه کنین و اجازه بدین سبزی آب پز بشه و خوب پخته بشه و آبش خشک بشه و بعد فریز کنین و هر وقت لازم داشتین سرخ کنین
سبزی شامل گشنیز ، تره اسفناج ، جعفری به مقدار مساوی که مقدار اسفناج و گشنیز کمی بیشتره  و مقدار خیلی کم شنبلیله هم داره
سبزی رو داخل تابه بریزید و حسابی روغن اضافه کنین و یک ساعت تا یکساعت و نیم روی حرارت متوسط سرخ کنین و مراقب باشین نسوزه
گوشه تابه مقداری آب بریزین اگه رنگ سبزی تغییر نکرد ، سبزی آماده است
یک عدد پیاز خرد شده رو داخل قابلمه با روغن تفت بدین و بعد گوشت گوسفندی با استخوان حدود ۳۵۰ گرم ، اضافه کنین و خوب تفت بدین
یک قاشق غذاخوری ادویه قرمه سبزی
فلفل سیاه و و ادویه کاری و فلفل قرمز و مقدار کمی زردچوبه که رنگ غذا بد نشه ، بریزین و تفت بدین و در قابلمه رو پنج دقیقه ببندین
تا جا بیفته و بعد نصف سبزی رو اضافه کنین و آبجوش بریزین تا گوشت پخته بشه
بعد از ده دقیقه که غذا روغن انداخت دو ملاقه از روغن رو برمی‌داریم برای موقع سرو
آب نباید زیاد باشه
بعد از دو ساعت که گوست پخته شد و آب غذا اندازه شد ، دو پیمانه لوبیا چیتی که از قبل پختین رو نصفشو بریزین
چون لوبیا یخ زده است یک بار دیگه غذا روغن میندازه
دو قاشق رب انار ملس
مقداری پرک لیمو عمانی بریزین و اجازه بدین نیم ساعت دیگه جا بیفته
ده دقیقه آخر اگه سبزی لازم داشت دوباره بریزین که برای من سبزیش کافی بود و لوبیا غذا رو اندازه کنین  
قرمه سبزی رو درشو ببندین و نیم ساعت بزارین کنار تا خوب جا بیفته
قرمه سبزی باید کم اب باشه
نمک غذا رو موقع سرو اضافه کنین
قرمه سبزی رو بکشین و روش از روغنی که اول برداشتین بریزین
با برنج سرو کنین
نوش جان

_____________________________________________
این شیرینی مربایی بدون فر رو از دست نده که فوق العادس! 👇
   • شیرینی عید بدون فر مربایی مشهدی ( مار...

اگه فقط سیب زمینی و تخم مرغ داری این غذای خوشمزه و جدید رو حتما درست کن👇
   • 😍👌 تخم مرغ و سیب زمینی داری؟ توی ۱۰ د...

راز کلم رستورانی ترد و خوشمزه 😋👇
   • ترشی کلم طرز تهیه رستورانی | آموزش آش...

سیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کن از نتیجش شگفت زده میشی👇🤩😱
   • سیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کن از نت...
_____________________________________________


دوستای عزیزم با سابیکرایب و لایک کردن ویدیوهامون لطف بزرگی به مامیکنید و به ما انگیزه میدید تا ویدیو های آشپزی بیشتری توی کانالمون بذاریم.🥰😍🙏
مرسی که این ویدیو رو تماشا کردید
😍👇اگه هنوز سابسکرایب نکردی اینجارو بزن👇
https://www.seevid.ir/api/yid/ECOCOOK1?su...
_____________________________________________

💡 Click the text [cc] on the top right of the video and the three dots on the top right and click TRANSLATE and YOU CAN ENABLE SUB-TITLES.

Keep in Touch With Me ⬇ ⬇ ⬇
My Facebook page: eco.cook.12

⚠️SUBSCRIBE and ACTIVATE THE NOTIFICATION BELL 🔔 so you don't miss new videos, and if you like the video, don't forget to leave a nice LIKE and share it with your friends. Thank you.
_______________________________________
#آشپزی #recipes  #persian
آشپزی اسان و خوشمزه,آشپزی اسان,آشپزی آسان,آشپزی آسان و فوری,آشپزی آسان و سریع و خوشمزه,اموزش اشپزی اسان و راحت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی ایرانی جدید,آشپزي ايراني,آشپز ایرانی,کانال آشپزی ایرانی,
قورمه سبزی خوشمزه,قورمه سبزی,قورمه سبزی رستورانی,آموزش قورمه سبزی رستورانی,قورمه سبزی مجلسی رستورانی,ghormeh sabzi,طرز تهیه قورمه سبزی,آموزش قورمه سبزی,قورمه سبزی نواب ابراهیمی,قورمه سبزی خانم گل آور,قورمه سبزی با گوشت گوسفندی,قورمه سبزی کامران صبوری,قورمه سبزی جوادجوادی,ghormeh sabzi recipe,persian cuisine,persian recipes,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش آشپزی افغانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی جدید,آشپزی آسان,cooking,recipe
_____________________________________________
00:00-مقدمه
00:34-سرخ کردن سبزی
01:15-تفت گوشت
01:59-ترکیب مواد
02:37-چاشنی ها
04:24-نتیجه نهایی
_____________________________________________

همه توضیحات ...