دلمه کلم برگ با یک ترفند کاربردی - cabbage rolls recipe (ENG SUB)

SJFOOD
SJFOOD
🔸طرز تهیه دلمه کلم برگ🔹cabbage rolls recipe (ENG SUB)⚠️برای 5 الی 6 نفر🔴مواد لازم -  INGREDIENTS  : ...
🔸طرز تهیه دلمه کلم برگ
🔹cabbage rolls recipe (ENG SUB)
⚠️برای 5 الی 6 نفر
🔴مواد لازم -  INGREDIENTS  :
🔹کلم برگ / cabbage
🔸برنج 1.5پیمانه (250 گرم) / 1.5cup (250g)  rice
🔹پیاز متوسط 1 عدد / an onion
🔸سیر 2 حبه / 2garlic cloves
🔹جعفری / parsley
🔸رب گوجه 1 ق.غ / tomato paste 1tblspn
🔹زردچویه نصف ق.چ / Turmeric 1/2tspn
🔸نمک و فلفل سیاه 1 ق.چ / salt & black pepper 1tspn

🔴مواد لازم برای سس -  INGREDIENTS FOR SAUCE  :
🔸نصف پیاز / 1/2onion
🔹رب گوجه 2 ق.غ / tomato paste 2tblspn
🔸رب انار 1 ق.غ / pomegranate paste 1tblspn
🔹شکر 2 ق.غ / sugar 2tblspn
🔸نمک 1 ق.چ / salt 1tspn

*از یک پیمانه برای اندازه گیری همه مواد استفاده کنید
*use same cup for all ingredients

💡نکات در رابطه با طرز تهیه دلمه کلم برگ
🔸موقع پخت برنج دقت کنید که مغز برنج برای آبکش کردن خام باشه
🔹برای این غذا به سایقه خودتون میتونید از گوشت گوساله با گوسفند استفاده کنید
🔸طعم شیرین ، ترش و یا ملس بودن غذارو با اضافه یا کم کردن رب انار و شکر برای سس تنطیم کنید

😎هرکس یه آشپز درون داره  === SJFOOD

😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید

👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ

👥ارتباط با ما
📱 [email protected]

همه توضیحات ...