Peach Jam Recipe | طرز تهیه مربای شفتالو
انواع مربا در یک لینک | All kind of jams in one link:
Quince Jam Recipe | طرز تهیه مربای به...
The amount of sugar for each kg of fruit in the preparation of jam is 500 to 1000 gr, and this amount is determined according to the sweetness of the fruit, which is often considered 700 gr sugar for 1 kg of fruit.
مقدار شکر برای هر کیلو گرام میوه در تهیه مربا از ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ گرام میباشد و این مقدار نظر به شیرین بودن میوه تعین می شود که اغلب ۷۰۰ گرم شکر را برای ۱ کیلو گرام میوه در نظر می گیرند.
Quince Jam Recipe | طرز تهیه مربای به...
The amount of sugar for each kg of fruit in the preparation of jam is 500 to 1000 gr, and this amount is determined according to the sweetness of the fruit, which is often considered 700 gr sugar for 1 kg of fruit.
مقدار شکر برای هر کیلو گرام میوه در تهیه مربا از ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ گرام میباشد و این مقدار نظر به شیرین بودن میوه تعین می شود که اغلب ۷۰۰ گرم شکر را برای ۱ کیلو گرام میوه در نظر می گیرند.
همه توضیحات ...