نان فسایی 😋

97 بازدید
بیشتر
Ati cake
Ati cake
🌺نان فسایی👍🏼😋مواد لازم:✔️آرد سفید قنادی:۳۰۰ گرم✔️آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم✔️پودر قند: ۲۰۰ گرم✔️زرده تخم ...
🌺نان فسایی
👍🏼😋
مواد لازم:
✔️آرد سفید قنادی:۳۰۰ گرم
✔️آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم
✔️پودر قند: ۲۰۰ گرم
✔️زرده تخم مرغ: دو عدد
✔️روغن جامد: ۲۰۰ گرم
✔️هل کوبیده یک قاشق غذاخوری
✔️زعفران دم کرده
✔️تخم خرفه

🌺 روغن و پودر قند رو با هم مخلوط کنید. پودر قندرو حتماً باید الک کنید. روغن رو بذارید نرم بشه. یه کوچولو که هم زدید بهش پودر هل اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مواد کرم رنگ و حجم آن بیشتر بشه. آرد نخودچی رو الک می کنیم و به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم سپس آرد سفید قنادی رو اضافه میکنیم. پودر قند آرد نخودچی و آرد سفید قنادی رو باید الک کنید.
چون هم زدن با هم زن دستی در این مرحله سخت میشه یک دستکش بپوشید و با دست تا می‌توانید ورز بدید تا خمیر نرم و لطیف بشه. سپس زرده های تخم
مرغ رو اضافه کنید و ورز بدید.
خمیر رو به مدت یک تا ۲ ساعت در دمای محیط بذارید استراحت کنه. سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو روش بذارید به عمق۸۰ میلیمتر قالب بزنید، از هر قالبی که میخواید میتونید استفاده کنید. چون خمیر چسبنده است به کمک چاقو خمیرها رو از روی میز بردارید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. سخت ترین کار این شیرینی قالب زدنشه وگرنه تمام مراحلش خیلی راحت انجام میشه
🌺برای رومال کردن از زعفرون دم‌کرده و پودر زنجبیل استفاده کردم. داخل زعفرون مقداری زنجبیل ریختم.  سپس تخم خرفه روی شیرینی ها ریختم.
🌺برای فرهای گازی دمای ۱۸۰ درجه از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید اما زمانیکه سینی را داخل فر گذاشتید دمای فر را به ۱۶۰ تغییر بدید و  مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا شیرینی‌ها بپزند.

🌺اول شیرینی روش نرمه، دست نزنید و بذارید توی دمای محیط سرد بشه.
بینهایت نرم و خوشمزه هست .😋😋
🌺توجه کنید اصلا نباید زیر شیرینی ها تغییر رنگ داشته باشه

نوش جونتون🌺🌸🌺

همه توضیحات ...