ترشی لبو و انار پائیزی با مسترفود
ترشی لبو و انار
.
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
.
.
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
.
.
#آشپزی #آموزش_آشپزی #خوشمزه #ترشی #ترشی_لبو #mrfoodx #mrfoodx_ترشی #آشپزی_آسان #غذای_ایرانی
.
مواد لازم :
لبو ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
.
.
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
.
.
#آشپزی #آموزش_آشپزی #خوشمزه #ترشی #ترشی_لبو #mrfoodx #mrfoodx_ترشی #آشپزی_آسان #غذای_ایرانی
همه توضیحات ...