ترشی لبو و انار پائیزی با مسترفود

3,200 بازدید
بیشتر
MrFoodx
MrFoodx
ترشی لبو و انار.مواد لازم :لبو  ۱ کیلوانار دو عددآب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانهسرکه ۲۰۰ میلی لیتر ...
ترشی لبو و انار
.
مواد لازم :
لبو  ۱ کیلو
انار دو عدد
آب لبو ۴۰۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر  یا ۱ پیمانه  شکر یا عسل ۳ تا ۴ ق.غ
.
.
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت قابل مصرف میباشد ‌ .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو ۲۰ روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
.
.
#آشپزی #آموزش_آشپزی #خوشمزه #ترشی #ترشی_لبو  #mrfoodx #mrfoodx_ترشی #آشپزی_آسان #غذای_ایرانی

همه توضیحات ...