طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه تر از قنادی‌ها | Persian Bamiyeh Recipe

مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
بامیه از جذاب‌ترین خوشمزه های ماه رمضان که توی بهترین حالت، کاملا کریسپی و ترد هست و به اندازه شهد داره، نه خیلی خمیری و تو پره ...
بامیه از جذاب‌ترین خوشمزه های ماه رمضان که توی بهترین حالت، کاملا کریسپی و ترد هست و به اندازه شهد داره، نه خیلی خمیری و تو پره و نه خالی
توی این ویدیو با هم یه بامیه عالی درست می‌کنیم، اگر میخواین که بامیه هاتون یکم تو پر باشن بکینگ پودر نزنین  
میزان غلظت شهد بامیه خیلی مهمه فقط کمی از عسل رقیق تر باید باشه تا بامیه هاتون نرم نشن
نکته بعدی اینکه داغ زدن باید به اندازه کافی باشه  تا بامیه هاتون نرم نشن
اگر همه مراحل رو درست انجام بدین بامیه هاتون حتی در ظرف دربسته هم نرم نمیشن اما برای اطمینان بامیه ها رو در ظرف با درب نیمه بسته در یخچال نگهدارین
امیدوارم این ویدیو رو دوست داشته باشن و لایک کنید و اگر کانال من رو سابسکرایب نکردین حتما این کارو بکنین که کلی دستور خفن تو راهه...

همه توضیحات ...