طرز تهیه زولبیا بامیه در خانه - Zoolbia Bamieh Recipe

Amoo SoSo
Amoo SoSo
آموزش درست کردن زولبیا و بامیه ایرانی به سبک و روش حرفه ای قنادی هادوستان یادتون باشه کالریِ هر بامیه حدودِ ۹۰ و کالری هر زو ...
آموزش درست کردن زولبیا و بامیه ایرانی به سبک و روش حرفه ای قنادی ها
دوستان یادتون باشه کالریِ هر بامیه حدودِ ۹۰ و کالری هر زولبیا نزدیک به ۳۸۰ درمیاد
طرز تهیه شربت
برای درست کردنِ شربتِ بامیه و زولبیا نیم لیتر آب رو بریز داخلِ یک ظرف بگذار روی شعله‌ی گاز، نیم کیلو شکر بهش اضافه کن و بزار بجوشه و شکر با آب حل بشه.
در حین جوشیدن اطرافِ ظرف رو با فرچه و محلول آب و آبلیمو تمیز کن تا شکرک نزنه، بعد جوشیدن نوکِ قاشق جوهر لیمو بریز تا شکرک نزنه.
 پنجاه گرم گلاب، چند قاشق زعفرون و ۱۰۰ گرم بادکا(گلوکزمایع) رو به محلول آب و شکر اضافه کن و ۱۰ دقیقه دیگه اجازه بده تا شربت بجوشه؛ برای بامیه شربت رو چند دقیقه بیشتر روی حرارت نگه دار تا غلیظ تر بشه.
طرز تهیه زولبیا
برای درست کردنِ زولبیا ۱۱۰ گرم نشاسته ی گل رو بریز داخلِ ظرف و ۱۵۰ گرم ماستِ ترش (می تونی یک مقدار جوش شیرین و به ماستِ معمولی اضافه کنی تا ترش بشه یا مواد رو از شبِ قبل درست کنی و بگذاری داخلِ یخچال تا ماست ترش بشه) و ۵ گرم آرد رو بهش اضافه کن (توی این مرحله می تونی با اضافه کردنِ ۲ قاشقِ غذاخوری پودر کاکائو، شکلاتیش کنی) خوب مخلوط کن تا یکدست بشه.
مواد زولبیا رو از یخچال در بیار، اگر شُل بود با یک مقدار نشاسته سفتش کن و اگر سفت بود با ۶ قاشقِ غذاخوری ماست شُلش کن و بریز داخل قیف یا پُمپِ سس.
داخل ماهیتابه روغن بریز تا داغ بشه، اگر میخوای از قالب استفاده کنی قالب ها هم بزار داخل ماهیتابه.
مواد رو بریز داخل روغنِ داغ، در حین پختن پشت و رو کن مواد رو تا هر دو طرف کامل بپزه.
وقتی که زولبیا ها کامل پخت از ماهیتابه در بیار و بگذار داخلِ شربت تا همه طرفِ زولبیا کامل رنگ بگیره.
طرز تهیه بامیه
برای درست کردنِ بامیه ۷۰۰ گرم آب رو بریز داخل ظرف بزار روی شعله ی گاز تا بجوشه.
پانصد گرم آرد رو بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن تا کامل پخته بشه، در حین مخلوط کردن ۲۰ گرم کره هم به مواد اضافه کن و دوباره خوب از زیر هم بزن تا کفِ مواد ته نگیره.
پختن و هم زدن رو تا زمانی ادامه بده که دیگه به ظرف نچسبه و داخلِ مواد گلوله گلوله نباشه.
بعد از اتمام پختن مواد رو از روی حرارت بردار و بریز داخلِ یک ظرف تا سرد بشه.
بعد از سرد شدن مواد رو با همزن خوب هم بزن و ۳۵۰ گرم تخم مرغ رو جدا جدا بهش اضافه کن.
یک مقدار وانیل و ۴ قاشقِ غذاخوری از شربت هم به مواد اضافه و خوب مخلوط کن.
بعد مواد رو بریز داخلِ قیف، با یک قیچی که با روغن چرب شده موادی که از قیف میاد بیرون و جدا کن تا داخلِ روغنِ داغ سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن بامیه ها رو از ماهیتابه در بیار و بزار داخلِ شربت.
نوشِ جونت...🙌🏽❤️

همه توضیحات ...