شیرینی ولنتاین. شیرینی مربایی سریع و آسان مخصوص ولنتاین در 10 دقیقه

SHAHRZAD
SHAHRZAD
سلام دوستان. برگشتم با یه ویدئو تازه که امیدوارم خوشتون بیاددوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدی ...
سلام دوستان. برگشتم با یه ویدئو تازه که امیدوارم خوشتون بیاد


دوست های خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید و اگر دوست دارید هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشید  سابسکرایبم کنید و بعد  
زنگوله کنارشم بزنید و ‌گزینه "همه" رو فعال کنید

طرز تهیه سابله مربایی

مرحله اول
برای تهیه شیرینی مربایی ساده ابتدا روغن را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد سبک و پوک شود. در ادامه عسل را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه شیر و وانیل اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را روی مواد الک کرده و در حین الک کردن، مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم
پس از اینکه خمیر نرم و منسجم شد، آنرا درون سلفون می پیچیم و درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۴ ساعت خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک ساعت به خمیر در فضای اشپزخانه استراحت میدهیم تا نرم شود.

مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر را از لای سلفون خارج کرده و روی سطح کار با قطر ۳ تا ۵ میلی متر با وردنه باز می کنیم و با کاتر دلخواه قالب می زنیم.

مرحله پنجم
تعداد خمیرهای قالب زده شده را می شماریم و وسط نصف خمیرها را با ته ماسوره سوراخ می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیرها را به ترتیب درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم
در این مرحله سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها شروع به طلایی شدن کرد، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند.

همه توضیحات ...