خودت خمیر یوفکا(فیلو) درست کن .ی خمیر نازک همه کاره #فیلو#یوفکا#yufkabread
دوست من سلام
اگر به هنر شیرین قنادی و نانوایی و اشپزی علاقه مندی با من همراه باش با کلی اموزش های جدید
اگر دوست داشتی سابسکراپ کن و زنگوله پیج وبزن ❤️
Bread flour 250 g
Cream 30 g
5 drops of lemon juice
Salt 4 g
Egg 40 g
Water 65 to 70
………………
first rest 20 min
second rest is 1 hours
یکی از کاربردی ترین خمیرها همین خمیر یوفکاست که کلی غذاهای خوشمزه میشه درست کرد
به زودی اموزش چند مدل غذا رو میزارم براتون پس با من همراه باشید و نظرتونو کامنت کنید
#خمیر_یوفکا
#خمیر_همه_کاره
🚫مواد لازم
ارد ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰ گرم
اب لیمو تازه نصف ق.چ
نمک ۴ گرم
تخم مرغ هم زده ۴۰ گرم
اب ۶۵ تا ۷۰ گرم فقط خمیر جمع بشه و ارد اضافه کف ظرف نباشه
🚫نکات مهم
ورز خمیر تا حدی که رویه خمیر صاف بشه چون خمیر سفته با دست ورز بدید ۱۰ دقیقه ورز ۵ دقیقه استراحت دوباره ۱۰ دقیقه ورز و ۵ دقیقه استراحت وقتی کاملا صاف شد چونه کنید ♦️و ۲۰ دقیقه استراحت بدید
بعد به چونه کوچکتر تقسیم کنید و هر چونه رو لابه لا نشاسته ذرت بزنید و با وردنه کمی باز کنید روی هم بزارید ♦️و ۱ ساعت ♦️دمای محیط استراحت بدید
استراحت ها باعث میشه راحتر باز بشه و حین نازک کردن پاره نشه
بعد از استراحت دوم روی هم بزارید و به صورت ی مربع بزرگ باز کنید دقت کنید لا به لا نشاسته بزنید
🚫در ریختن نشاسته زیادروی نکنید والا بعد خمیرتون مزه نشاسته میگیره مواظب باشید🚫
طریقه نازک کردن دقیقا مثل فیلم دور وردنه بپیچید و بعد بافشار باز کنید تا نازک بشه چندین بار انجام بدید تا کاملا نازک بشه
نازک کردن تموم شد تا کنید بزارید تو پلاستیک خشک نشه
خوب چطور بود ؟ دوست داشتید؟
ضمنا ادرس پیج اینستا گرام من
ی سر بزنی خوشحال میشم 👇👇
Instagram: honar.shirin_2
#یوفکا#نان #bread #بورک#yufkabread
اگر به هنر شیرین قنادی و نانوایی و اشپزی علاقه مندی با من همراه باش با کلی اموزش های جدید
اگر دوست داشتی سابسکراپ کن و زنگوله پیج وبزن ❤️
Bread flour 250 g
Cream 30 g
5 drops of lemon juice
Salt 4 g
Egg 40 g
Water 65 to 70
………………
first rest 20 min
second rest is 1 hours
یکی از کاربردی ترین خمیرها همین خمیر یوفکاست که کلی غذاهای خوشمزه میشه درست کرد
به زودی اموزش چند مدل غذا رو میزارم براتون پس با من همراه باشید و نظرتونو کامنت کنید
#خمیر_یوفکا
#خمیر_همه_کاره
🚫مواد لازم
ارد ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰ گرم
اب لیمو تازه نصف ق.چ
نمک ۴ گرم
تخم مرغ هم زده ۴۰ گرم
اب ۶۵ تا ۷۰ گرم فقط خمیر جمع بشه و ارد اضافه کف ظرف نباشه
🚫نکات مهم
ورز خمیر تا حدی که رویه خمیر صاف بشه چون خمیر سفته با دست ورز بدید ۱۰ دقیقه ورز ۵ دقیقه استراحت دوباره ۱۰ دقیقه ورز و ۵ دقیقه استراحت وقتی کاملا صاف شد چونه کنید ♦️و ۲۰ دقیقه استراحت بدید
بعد به چونه کوچکتر تقسیم کنید و هر چونه رو لابه لا نشاسته ذرت بزنید و با وردنه کمی باز کنید روی هم بزارید ♦️و ۱ ساعت ♦️دمای محیط استراحت بدید
استراحت ها باعث میشه راحتر باز بشه و حین نازک کردن پاره نشه
بعد از استراحت دوم روی هم بزارید و به صورت ی مربع بزرگ باز کنید دقت کنید لا به لا نشاسته بزنید
🚫در ریختن نشاسته زیادروی نکنید والا بعد خمیرتون مزه نشاسته میگیره مواظب باشید🚫
طریقه نازک کردن دقیقا مثل فیلم دور وردنه بپیچید و بعد بافشار باز کنید تا نازک بشه چندین بار انجام بدید تا کاملا نازک بشه
نازک کردن تموم شد تا کنید بزارید تو پلاستیک خشک نشه
خوب چطور بود ؟ دوست داشتید؟
ضمنا ادرس پیج اینستا گرام من
ی سر بزنی خوشحال میشم 👇👇
Instagram: honar.shirin_2
#یوفکا#نان #bread #بورک#yufkabread
همه توضیحات ...