#PERSIAN YOGURT SOUP#Ash-e Doogh اش دوغ اصیل تبریز #اش دوغ یا اش سبزیی با ماست درجه یک #

Floria Food
Floria Food
من عاشق Persian Ash-Doogh هستم و این بخشی از زندگی سالم من است. طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت (تبریز ) hastag#در این بخش ...
من عاشق Persian Ash-Doogh هستم و این بخشی از زندگی سالم من است. طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت (تبریز )
hastag#

در این بخش قد داریم طرز تهیه آش دوغ اردبیلی که بدون گوشت تهیه می‌شد را به شما آموزش دهیم. این نوع آش برای گیاهخوارها که تمایلی به خوردن گوشت ندارند مناسب است.



مواد لازم

۳۵۰ گرم نخود
۷۰۰ گرم تره، جعفری،اسفناج
۱ پیمانه برنج
۱ لیترماست یا ۲ دوغ
۳ حبه سیر سرخ شده
۱ عدد بزرگ پیاز سرخ شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری نعناع داغ


طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت (تبریز )

در مرحله اول باید نخود را از شب قبل یا ۷ تا ۸ ساعت قبل از تهیه آش خیس کنید و برای گرفتن نفخ آن، آب نخود را ۲ یا ۳ بار در زمان خیس خوردن عوض کنید.
برنج را هم ۱ تا ۲ ساعت قبل از تهیه آش دوغ خیس کنید.
نخود را در قابلمه مناسب بریزد و ۵ یا ۶ پیمانه آب به مدت دو ساعت بپزید.
در این مرحله نخود را بیش از این نپزید چرا که نخود در آش دوغ نباید له شود.
برنج را همراه پیاز و سیر سرخ شده در قابلمه بریزید تا نیم پز پخته شود.
مراقب باشید تا زمان له شدن برنج، آب آن کامل کشیده نشود و آش نباید بیش از حد آبکی باشد.
سبزی خرد شده را به مواد آش اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
بهتر است سبزی آش تازه باشد تا رنگ آش دوغ سفید بماند اگر سبزی فریز شده استفاده کنید رنگ آش تیره تر می‌شود.
در این مرحله ماست را با کمی اش خنک مخلوط کنید و به بقیه اش اضافه کنید را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا آش دوغ کاملا جا بیفتد.
بهتر است درب ظرف را نگذارید چرا که احتمال دارد ماست  در اثر جوشیدن زیاد ببرد.
توجه کنید برای تهیه آش دوغ تبریز بهتر است ماست شما کمی ترش باشد اما نه بیش از حد. بهترین گزینه هم ماست محلی است.

همه توضیحات ...