خورشت مرغ ترش شمالی با لپه به روش گیلانی و مجلسی ، آشپزی با فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
شادترین آدمها بهترین چیزها را ندارندآنها از هر چیزی بهترین ها را میسازند 😊@[email protected]دستور پختِ خورشت &n ...
شادترین آدمها بهترین چیزها را ندارند
آنها از هر چیزی بهترین ها را میسازند 😊
@fer.cook
@fer.cook
دستور پختِ خورشت  مرغ ترشِ گیلانی برای ۴ تا ۵ نفر
🍯مواد لازم :
۱-مرغ ،سینه یا ران به تعداد لازم
۲-سبزی نیم کیلو شامل (تره ،.جعفری،.گشنیز،.اسفناج،.چغندر،.شوید،.نعناء، کوتکوته،(خالیواش)چوچاق،......گشنیز و اسفناجش از همه بیشتر باشه (اسفناجش از سبزیهای دیگه بیشتر باشه لعابدارتر میشه خورشت)
۳-لپه یک استکان متوسط
۴-پیاز یک عدد متوسط
۵- سیر یک بوته
۶-تخم مرغ یک تا دو عدد
۷-آب نارنج یک استکان کوچک (بستگی به ترشیش داره)
۸-نمک ،.فلفل ،.زردچوبه،.به مقدار لازم
۹-آرد برنج یک قاشق غذاخوری (یا آرد گندم)
🍯طرز تهیه:
سبزیها را تمیز و شسته و خرد کرده و با  روغن خوب سرخ میکنید
پیاز را همراه روغن و زردچوبه تفت میدهید سیر رنده شده هم افزوده سرخ میکنید مرغ را هم داخلش تفت داده یک قاشق آرد هم تفت بدید(برای قوام خورشت ) بعد لپه ی خیس خورده را اضافه کرده سپس سبزی سرخ شده و آب به اندازه ای بریزید که خیلی پر آب نباشه چون مرغ آب میندازه  درشو میزارید اجازه میدید تا جا بیافته ۳ ساعت زمان بدید بیشتر بمونه بهتر جا میافته در آخر نمک و فلفل و آب نارنج را افزوده  مزه ها که به خورد هم رفت در آخر تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختگی در بیاد روی خورشت بریزید درشو بزارید تخم مرغ سفت بشه و در آخر خاموش کنید نوش جانتان
پ.ن:دوستاتی که به سبزیجات محلی(کوتکوته و چوچاق) دسترسی ندارند فقط از نعناء میتونند استفاده کنند
@fer.cook
@fer.cook
#مرغ_ترش_گیلانی
#مرغ_ترش
#غذای_خانگی #غذای_گیلانی  #خورشت_گیلانی  #آموزش_رایگان_آشپزی  #آموزش_رایگان  #دستور_پخت  #غذای_سنتی  #غذای_سنتی_ایرانی  #آشپز_ایرانی  #اشپزی_خونگی  #اشپزی_ایرانی  #گیلکی #خورشتهای_fer  #غذا #خورشت_محلی  #خورشت_اصیل  #خورشت  #خورشت_سبزی #کوتکوته #آشپزی

همه توضیحات ...