آموزش کیک پای میوه/کیک پای میوه/پای میوه
آموزش کیک پای میوه
کره ۷۵گرم
شکر ۷۵گرم
تخم مرغ یک عدد کوچک
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۲۵گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۵گرم یا یک و نیم قاشق چایخوری
و قالب کیک پای ۲۴ یا ۲۵سانتی متری
مواد لازم کرم
آرد ۱۸گرم
شیر ۱۱۰گرم
شکر ۷۰گرم
کره ۱۰گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
بریلو بی رنگ یا بریلو انبه
میوه به دلخواه
حرارت فر ۱۸۰درجه سانتی گراد فر گازی
طبقه وسط
به مدت۵۰تا۵۵دقیقه
برای فر برقی ۱۶۰درجه سانتی گراد
کره ۷۵گرم
شکر ۷۵گرم
تخم مرغ یک عدد کوچک
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۲۵گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۵گرم یا یک و نیم قاشق چایخوری
و قالب کیک پای ۲۴ یا ۲۵سانتی متری
مواد لازم کرم
آرد ۱۸گرم
شیر ۱۱۰گرم
شکر ۷۰گرم
کره ۱۰گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
بریلو بی رنگ یا بریلو انبه
میوه به دلخواه
حرارت فر ۱۸۰درجه سانتی گراد فر گازی
طبقه وسط
به مدت۵۰تا۵۵دقیقه
برای فر برقی ۱۶۰درجه سانتی گراد
همه توضیحات ...